The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 206206

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok [PC DVD]


Édesítsd meg Simjeid életét Katy Perry elragadó stílusával!

Kényeztesd Simjeidet Katy Perry bájos, élénk stílusában! A The Sims™ 3 Katy Perry Édes apróságok csomag számtalan díszítőelemet és bútordarabot, no meg persze bűbájos ruhadarabokat és frizurákat tartalmaz. A Katy valódi ruhái és színpadi kellékei által ihletett, mókás bútorok, lakberendezési tárgyak és öltözékek kedvesen vagány hangulatot csempésznek a Simek életébe. A minden képzeletet felülmúló választék jóvoltából Simjeid most három vadonatúj, egyedi közösségi területet is birtokba vehetnek: egy találkahelyet, egy kisvárosi parkot és egy uszodát - persze Katy Perry elbűvölő, védjeggyé vált stílusában tálalva!


 • Édesítsd meg Simjeid életét Katy Perry által inspirált holmik sokaságával - olyan ennivaló holmik várnak, mint a minyont idéző gitár, a válogatott finomságokat formázó játszótéri játékok és burjánzó, vattacukor-lombozatú fák.
 • Varázsold Simjeid otthonát és városát igazi cukorkaországgá bolondos, színpompás bútorok és díszítőelemek sokaságával!
 • Dobd fel Simjeid megjelenését pár ennivalóan édes szereléssel és hajviselettel!
 • Színesítsd a városképet három új, használatra kész közösségi helyszínnel, amelyek elhozzák Katy Perry varázsát Simjeid mindennapjaiba!
 • Köszöntsd a pénteket a Simek társaságában - a tiéd lehet Katy Perry TGIF című sikerdalának exkluzív, Sim nyelvű változata!
 • Több finomság, mint amennyi beléd fér: a tárgyak és öltözékek gazdag választékával PLUSZ a 3 használatra kész közösségi helyszínnel ez határozottan több, mint egyszerű tárgycsomag!
  A datadisc a The Sims 3 alapjáték és aktív Internetkapcsolat nélkül NEM fut!

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok
  katalógusba hozzáadva: 2012.05.24.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok