The Sims 3: Múltidéző Cuccok kiegészítő

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 209434

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3: Múltidéző Cuccok kiegészítő [PC DVD]

Öltöztesse fel Simsjeit attraktív öltözékbe, és dekorálja őket a lehető legjobban, a The Sims 3: 70., 80., 90 évek kollekciójából. Használjon új modelleket, őrült frizurákat és bajuszt. Öltsön magára széles galléros inget, trapéznadrágot, akár a 70. évek diszkóiban, vegyen fel zakót és lógó fülbevalót, akár a 80. években, vagy esetleg egy flanel kockásinget, hogy igazán keményen nézzen ki, akár a 90-es években. Ne feledje el a Simsek házait sem berendezni. Diszkógömb, csocsó, melyek mind a múltat idézik. Szórakozzon a frizurák, nejlon nadrágok, göndör hajfürtök segítségével, és küldje vissza Simsjeit az időben.

Divatos 70. évek:
  • Pumpáljon a hangfalakba igazi zenét, és hagyja hogy Simsjei kitűnjenek a táncparketten. Különféle trapéznadrágok, elasztikus rövidujjúk, felfedett hátak állnak a rendelkezésére. Simsjei egész éjjel stílusosan fognak táncolni.
Szuper 80. évek:
  • Vegyen fel magára rövidujjút, hajpántot, lábszármelegítőt, hogy Simsje készen álljon a tornateremre! Amint felveszi ezt az élénk színű öltönyt, máris igyekezhet magát felküzdeni a karrier ranglétráján. Bármit is tesz, a 80-as évek öltözéke sikert hoz számára.
  • Biztosítson be Simsjei számára plakátokat, árkádos automatákat, elegáns szórakoztató rendszereket - és alaposan pörögjön fel a táncparketten.
A kemény 90-es évek:
  • Simsjei a divat elleni idegenkedésével akar dicsekedni a tépett farmerrel, pólóval, vagy az aszimetrikus aljú szoknyával, melyet a hétköznapokon visel. Mindenesetre a 90-es évekig egész sor őrült kiegészítő áll a rendelkezésükre.
  • Biztosítsa az elhanyagolt bútorzatot, amely házának ipari fémes jelleget kölcsönöz. Ezzel mindenkinek egyértelműen a tudomására adja, hogy  az Ön számára a  környezet véleménye nem mérvadó - ami nem egészen tükrözi a valóságot.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  EN szinkron  DE szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
The Sims 3: Múltidéző Cuccok kiegészítő
katalógusba hozzáadva: 2012.11.26.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims 3: Múltidéző Cuccok kiegészítő

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok