The Sims 3: Nemzedékek HU

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 38196

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3: Nemzedékek HU [PC DVD]


Új kiegészítő lemez a The Sims 3 – hoz, ami különféle ünnepeket, drámákat hoz a játékba, amik által kifejezheted a kreativitásod. A kamera segítségével figyelemmel követheted és megörökítheted a Simek életének fontos pillanatait, amiket aztán a hivatalos oldalon vagy a facebookon meg is oszthatsz.

A játék elején a Simek egy gyerekvilágban találják magukat, ahol gondtalan tánc és szórakozás vár rájuk kisebb – nagyobb kalandokkal kombinálva a fa tetején álló faházban. A faháznak három változata van: űrhajó, klasszikus faház, vagy kastély. A figyelmüket később a felnőtté válás lázadásokkal teli évei foglalják le, különféle kamasz vicceket találnak ki egymás bosszantására (hajfestés, becsengetés a szomszédhoz), és házibulikat rendeznek a szülők elutazásakor.

Felnőttkorukban felhőtlen szabadságot élvezhetnek, vagy legény- leánybúcsút tarthatnak a szabadságtól való búcsúzás alkalmából, fantasztikus esküvőt tervezhetnek. Megérintik őket a középkorban mindenkit megérintő problémák. A Nemzedékek tehát új színt visza a Simek életébe, új lehetőségeket nyit meg előttük.
A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  EN szinkron  DE szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
The Sims 3: Nemzedékek HU
katalógusba hozzáadva: 2011.06.06.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims 3: Nemzedékek HU

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok