The Sims 3 plus The Sims 3: Ročné obdobia CZ

ÚJ TERMÉK
8.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 209595

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3 plus The Sims 3: Ročné obdobia CZ [PC DVD]


A csomag tartalmazza a The Sims 3 HU alapjátékot és a The Sims 3: Évszakok HU datadiscet.

The Sims 3 HU

Mi lenne, ha egész életedet ugyanott kellene eltöltened, majd egy napon hirtelen kiléphetnél onnan és elmehetnél akárhová, tiéd lenne az egész szomszédság?


A The Sims 3 határtalan kreativitásával és váratlan eseményeivel szórakoztató kikapcsolódást nyújt. Hozz létre számtalan egyedi simet és irányítsd életüket! Alakítsd ki külső és belső tulajdonságaikat! Építsd meg otthonukat - legyen az kiválóan berendezett álomotthon vagy furcsa vidéki kúria.

Küldd el a simeket, hogy fedezzék fel az állandóan változó szomszédságot és találkozzanak más simekkel a belvárosban. A teljesen új játékmenetben eldöntheted, hogy beteljesíted-e simed sorsát és valóra váltod álmait.


Áttekintés

Új, összetett, élő szomszédság

 • Simjeid szabadon barangolhatnak az állandóan változó szomszédságban - vidd el simedet a parkba, hogy találkozhasson barátaival; küldd el egy randira a bisztróba vagy egy látogatásra a szomszédba, vagy akár a temetőbe. Vajon mi fog történni?
 • Irány a természet! Csodáld meg a tengerpart vagy a hegyvidék szépségét!

  Új’sim létrehozása' funkció

 • Hozz létre bármilyen simet, csak a képzeleted szabhat határt! A könnyen kezelhető eszközökkel testre szabhatod simed arcvonásait, hajszínét, szeme színét és még sok mást!
 • Simed testalkata is egyedi, hiszen a testsúlyát és izomtömegét is te határozhatod meg.

  Új, valósághű személyiségek

 • Alkoss milliónyi egyedi személyiséget a személyiségjegyek kombinációjával! Lehet simed gonosz, őrült, kleptomániás, romantikus és még sok más.
 • Befolyásold simed viselkedését a kiválasztott személyiségjegyekkel. Vajon egy aranyszívű neurotikus ám romantikus simet hozol létre, vagy egy szuper-zseni simet gonosz gondolatokkal?

  Határtalan testre szabhatóság

 • Alakíts kedvedre mindent! Tervezd meg álomotthonodat és rendezd be, hogy hűen tükrözze simed személyiségét!
 • Alakíts mindent az ízlésed szerint a padlótól a szobanövényekig, huzatoktól a heverőkig, tapétától a rolókig.

  Új és gyors játékmenet jutalmakkal

 • Nézz szembe rövid és hosszú távú kihívásokkal, majd gyűjtsd be jutalmadat.
 • Ha gyorsan pénzhez akarsz jutni, használd ki a váratlan lehetőségeket!
 • Döntsd el, hogy beteljesíted-e simed sorsát. Vajon rock sztár, rabló vagy világ ura lesz simed?

  Kapcsolódj és oszd meg alkotásaidat a Sims 3 online közösségi portálon

 • Szerezz bónusz tartalmakat ingyen - tölts le simeket, ruhákat, bútorokat, házakat
 • Alkoss és ossz meg simeket, házakat, videókat
 • Csatlakozz a Sims 3 közösséghez, hogy megoszthasd ötleteidet a többi sims rajongóval
  The Sims 3: Évszakok HU

  Színesítsd a játékot az évszakok váltakozásával! A The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag jóvoltából simjeid immár úszkálhatnak az óceánban egy forró nyári napon, almákat halászhatnak az őszi levelek színes forgatagában, próbára tehetik az ügyességüket a hódeszkás fél csőben, vagy üdvözölhetik az első tavaszi záporokat egy tarka esernyővel sétálgatva az esőben. Új szabadidős elfoglaltságok - például a foci -, valamint fergeteges évszakköszöntő fesztiválok és ünnepségek idézik meg az egyes évszakok hangulatát. Simed csókokat oszthat a tavaszi fesztivál puszifülkéjében, vagy megnézheti, miféle lidérc-napi meglepetések várják a kísértetházban. Öltözz az évszaknak megfelelően: az új, szezonális kínálatban az esőkabátoktól a téli hacukákig mindent megtalálsz. Az új ételeknek, díszítőelemeknek és időjárási jelenségeknek köszönhetően simjeid végre kiélvezhetik a váltakozó évszakok minden örömét és szépségét - az élet játszótere most változatosabb, mint valaha!


 • Szórakoztasd simjeidet új szabadidős lehetőségekkel minden évszakban: Akár meghitt iglut épít vagy hajmeresztő töklámpást farigcsál, akár fejest ugrik a medencébe vagy tűzijátékkal szórakoztatja a barátait, a simed egész évben talál majd a kedvére való elfoglaltságokat.
 • Vegyél részt az évszakköszöntő fesztiválok forgatagában: Simjeid hócsatázhatnak egy nagyot a téli fesztiválon, kipingáltathatják az arcukat a nyári vigasságokon, hajnalig rophatják a tavaszi bálon, vagy almát halászhatnak az őszi fesztivál forgatagában.
 • Éld át a változó időjárás örömeit és nehézségeit: Az új időjárási jelenségek és a simek rájuk adott reakciói tökéletesen visszaadják a természet erejét és szépségét. A simek immár lebarnulhatnak, villámcsapást szenvedhetnek, és akár meg is fázhatnak.
 • Lásd vendégül az évszakokat az otthonodban: Simed megtanulhatja a sütőtökös pite receptjét, és újjávarázsolhatja az otthonát az új bútorok és díszítőelemek segítségével. Számos újdonság vár, minden évszakra jut valami különleges meglepetés: készülj a nyárra a barnító kabinnal, vagy alapozd meg az ünnepi hangulatot a ház díszkivilágításával és feldíszítésével!
 • Öltözz az évszaknak megfelelően: Frissítsd fel simjeid ruhatárát az új, szezonális darabokkal: téli szerkók, vízálló overallok, esőkabátok, esernyők és lidérc-napi jelmezek sokasága várja, hogy fel- és kipróbáld őket!
 • Fogadj rejtélyes vendégeket: Nem csak az új időjárási jelenségek hoznak változatosságot az égboltra! Barátkozz össze egy földönkívüli látogatóval, és használd a repülő csészealját: rabolj el vele egy környékbelit, vonj megszállás alá egy közösségi területet, vagy kelj útra a csillagok közé!
 • Lazíts elegánsan a Különleges kiadás részét képező Jégbárban: Az elegáns, jégből faragott bárpult, bárszékek és klubasztal jóvoltából simed méltó fogadtatásban részesítheti a vendégeit. Az új, különleges berendezési tárgyak - mint a jégből faragott étkezőszék és -asztal, kávézóasztal, heverő és kétszemélyes fotel - egyedi stílust kölcsönöznek bármely Sim lak helyiségeinek. A jégbár egyedi építészeti elemeket is tartalmaz, amelyekkel egyéni stílussal ruházhatod fel simjeid épületeit.

  A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  The Sims 3 plus The Sims 3: Ročné obdobia CZ
  katalógusba hozzáadva: 2012.12.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 3 plus The Sims 3: Ročné obdobia CZ

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok