The Sims: Medieval

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4056

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: The Sims: Medieval [PC DVD]


Várható érkezés: 2011.június 3.

The Sims: Medieval egy teljesen új, egyedülálló játék améltán sikeres The Sims stúdiótól, akiknek a Sims 3 – t is köszönhetjük. Mindazon által a The Sims korszak lezárását is jelenti egyben, mert egy új funkciókkal jelentkező játék rendszer fogja ezeket leváltani.
A játék története a középkorban játszódik, ahol saját királyságot kell építened, küldetéseket és feladatokat kell teljesítened. A Simek eddig soha nem látott helyekre/helyzetekbe keverednek. Ilyen pl. A lovagi torna, eldönteni, hogy a boszorkányt megmárgezzél, vagy elvegyék feleségül és a különféle középkori büntetések alkalmazása. A küldetéseknek aszerint változik a kimenetetle, hogy éppen melyik szereplővel teljesíted azt.
A The Sims: Medievalban minden középkori stílusban került kialakításra, a játék alapját a kihívások, a tárgyak (kardok, jogarok, koronák, trónok) összegyűjtése adja. Saját elképzelésed szerint alakíthatod a karakteredet, amit a királyasággal együtt kapsz. Meghatározhatod az alapvető tulajdonságait – a jókat és a rosszakat is. A jó választás a mindennapi tevékenységeket (gyógyítás, kereskedelem, fegyvergyártás) is befolyásolja. A romantikus lovagkor visszatért...

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  DE feliratok  PL feliratok
The Sims: Medieval
katalógusba hozzáadva: 2011.03.04.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims: Medieval

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok