The Sims Triple Deluxe

ÚJ TERMÉK
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 41224

Electronic 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Sims Triple Deluxe [PC CD]


A csomag tartalmazza a The Sims alapjátékot, a The Sims: Creator kiegészítést, a The Sims: Livin’ it Up, a The Sims: House Party és a The Sims: On Holiday datadisceket.

The Sims
Ebben a stratégiai játékban családot kell készítened és nekik házat. El kell indítanod őket a karrierjükön, hogy pénzt keressenek, barátokat szerezzenek, szerelmesek legyenek – vagy éppen ellenkezőleg. Pokollá is teheted az életüket. Nincs ugyanis helyes vagy helytelen út, hogyan játszani a játékot. A jó választás majd akkor mutatkozik meg, ha a Simek érdekes, szórakoztató, klasszikus élethelyzetekbe kerülnek.

Választhatsz előre elkészített Simek közül, de ha ahhoz van kedved, akkor sajátot is készíthetsz. Figyelj azonban oda a kompromisszumokra! A boldog művész nem biztos, hogy jó szakács ;)

Hívd meg a szomszéd Simeket kerti partyra, vagy ünnepeljétek meg az új szomszédokat. Lehet, hogy a single Simed éppen egy ilyen partyn találja meg a párját. Flörtölj és alakíts ki párkapcsolatokat.
 • Építsd fel álmaid otthonát
 • Álmodd meg és hozd létre a számodra legmegfelelőbb életkörnyezetet
 • Jacuzzi, medence, lávalámpák, biliárd, lapostévé :)
 • Több, mint 150 különféle tárgy a lakás és az élettér berendezéséhez és annak szinten tartásához
 • Próbálj ki minél több karrierlehetőséget
 • Barátkozz, konverzálj, sértegesd a szomszédaid, ess szerelembe
  The Sims: Creator
  Ez a csomag talán legérdekesebb része. A Creator egy viszonylag egyszerű mód a kezdő játékosoknak a saját skinek és saját fotók felhasználásához a játékban. A program sajnos elég lassú, ezért ha több skined lesz, akkor rá kell szánnod az időt azok nézegetésére
  The Sims: Livin’ it Up
  A Simek világa éppen most nőtt meg. A Livin’ it Up datadiscel öt új karriert próbálhatsz ki (köztük a lustaságot és az újságost is), új tárgyak és dekorációk is megjelentek. A „kozmetikai” kiegészítőkön kívül egy sor új élethelyzettel is bővült a kínálat, amikkel a Simeknek meg kell birkózniuk.
 • 15 új játszható karakter
 • 4 új NPC karakter
 • 5 új karrier
 • 3 építészeti stílus
 • Teljesen új élethelyzetek
  The Sims: House Party
  A datadisc három új építészeti stílust tartalmaz egy sor új tárgy mellett.

  Itt az idő táncparkettel meglepni a Simeket. Építsd meg a parkettet, és figyeld hogyan táncolnak, tartják a ritmust és élvezik a DJ zenéjét. Gondoskodj a pincérekről, akik gondoskodnak arról, hogy a puncsos tál mindig tele legyen! Vásárolj partybikát és nézd, hogyan hullanak róla a Simek. Rendezz jelmezbált őrült kosztümökkel. Csak Rajtad múlik, hogy a Simek kirúgják – e a ház oldalát, vagy unalomba fullad a banzáj.
  The Sims: On Holiday
  Vidd el e Simeket azokra a helyekre, ahol eddig még nem jártak. Sokat dolgoztak vagy inkább unatkoztak? Egy jó kis utazást biztos megérdemelnek. A szabadság szigete különféle helyszínekkel várja őket – homokos strand, havas hegyek vagy erdei tábor. Körhintázhatnak, felvonóval juthatnak el a csúcsra, hóembert de homokvárat is építhetnek. A szuvenírek pedig hazautazás után mindig jó emlékeket ébresztenek bennük. Mire vársz még? Vidd el a családod egy hamisítatlan Sims szabadságra!

 • The Sims Triple Deluxe
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.04.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims Triple Deluxe

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok