The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series - PS4The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series - XBOX ONEThe Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series - XBOX 360
Bruttó ár
9.790 Ft
Nettó ár: 7.709 Ft
 
Termék kódja: 258231
TelltaleEN szinkron

The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A halottak továbbra is jönnek. A Walking Dead második szezon: A Telltale Games sorozat folytatja az áttöréses kalandjátékot az elsõ részben. Clementine vagy, egy fiatal túlélõ a világon, aki a pokol felé fordult. A halottak feltámadtak az életen, és az életet nem lehet megbízni. Clementine arra kényszerül, hogy megtanuljon túlélni a világban, amit megrázott. Az elsõ rész óta sok hónap telt el, és Clementine biztonságot keres. De mit tehet a hétköznapi gyerek életben élni, ha az élet olyan rossz lehet, és néha rosszabb, mint a halott? A játékod, mint Clementine tesztel olyan helyzetekben és dilemmákban, amelyek tesztelik a morál és a túlélés ösztönét. A Walking Dead Season Két történetváltozás a játékban hozott döntések és döntések alapján. Ez a történetet nagyon különbözik a valaki más történetétõl. Ha az elsõ részt és a "400 nap" letölthetõ epizódot játszottad, akkor a választásod a második évad történetét érinti. Természetesen az a tény, hogy évad teljesen élt, és élvezte, nem játszik az elsõ epizód, vagy összehúzható epizód 400 nap. A játék folytatása 2012-tõl. Játszani Clementine-nak, egy árva lánynak, aki kénytelen gyorsan eljutni a világ körül. A döntések, amit tett, az elsõ rész a sorozat a The Walking Dead and és letölthetõ epizód a 400 nap befolyásolja a történetet évad. Az ár alapja Robert Kirkman képregény.

Értékelések The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series

Nincs vélemény a termékről.