The Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition) - PS4The Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition) - XBOX ONEThe Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition) - PS3
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 224398
TelltaleEN szinkron

The Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition) [XBOX 360]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Walking Dead egy öt részbõl álló sorozat, amely ugyanazt a világot játssza, mint Robert Kirkman képregénysorozata. Játssz Lee Everett, elítélt, aki kapott egy második esélyt, hogy egy olyan világban élni elpusztította a tetszhalott. Egy olyan világban, ahol a holttesteket életre és túlélõ semmi nem állítja meg, hogy biztosítani saját biztonságát, tudja védeni árva lány, akit Clementine ajánlat beváltásának egy olyan világban vált pokol. A folytatódó történet kaland horror elosztva 5 epizód (Episode 1: A New Day, Episode 2: éhezve a Help, 3. rész: Long Road Ahead, Episode 4: minden sarkon Episode 5: No Time Left). Sötét, érzelmi, ijesztõ élmény! A kritikát rendkívül jól fogadták, 90% -al több értékeléssel és már kiadott epizódokkal. Hihetetlenül népszerû sorozat a játékosok körében a világon. Futás a Robert Kirkman képregény sorozatában, amely elnyerte az Eisner-díjat. Teljes támogatás és elkötelezettség a Robert Kirkman és a Skybound Entertainment részérõl. Ismerje meg a karakterek és rendezvényeken vegyenek részt, amelyek szerepet játszanak a történetben helyettes seriff Rick Grimes. Más zombi játékoktól eltekintve. A játék teszteket a moralitás és érzelmek egy gyorsan változó környezetben, kaland, nem csak egy agyatlan shooter. Az Ön döntései megváltoztatják a történetet, így a Walking Dead tapasztalata nagyon különbözhet a barátai tapasztalataitól. Az Év Játékosa a következõket tartalmazza: Kivehetõ epizód a "400 Days" játékhoz. Kivehetõ digitális hangsáv.

Értékelések The Walking Dead: The Complete First Season (Game of the Year Edition)

Nincs vélemény a termékről.