The Witcher 2: Assassins of Kings

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39665

Namco 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: The Witcher 2: Assassins of Kings [PC DVD]


A The Witcher folytatásában Riviai Geraltnak két fő ellenfele akad: az egyik a gonosz elf kém Lovreth; a másik pedig egy titokzatos férfi, akit csak a királyok gyilkosaként - Kingslayer - ismernek, és Te vagy az, aki meg tudja akadályozni őket az egyértelmű tervük megvalósításában. Az első helyszín Flotsam, ahova Geralt a varázsló, Triss Ranucul és Vernon Roche társaságában érkezik. Majd a csapat hamarosan egy erdőben találja magát...
A társaid a játékban ismét önállóan cselekednek, nem Te irányítod őket, a társalgásokba bekapcsolódnak, amikben most is több a válaszlehetőség. Néha a párbeszédekbe egyéb személyek is bekapcsolódhatnak. Geralt a harcmód aktiválása nélkül képes azonnal támadni.A már jól bevált támadási technikák nem hiányoznak, de most kénytelen leszel kapcsolgatni köztük, de szabadon kombinálhatók a különböző támadások során.
A szerelmi jelenetek a The Witcher 2 – ben már nem kártyák formájában jelennek meg, hanem párbeszédekben bontakoznak ki, ezzel is közelítve a Dragon Age 2 féle románcokhoz.


The Witcher 2: Assassins of Kings
katalógusba hozzáadva: 2010.03.24.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Witcher 2: Assassins of Kings

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok