Thrustmaster T-Flight Hotas One Xbox One számára, PC

Bruttó ár
38.490 Ft
Nettó ár: 30.307 Ft
 
Termék kódja: 409720
Thrustmaster

Thrustmaster T-Flight Hotas One Xbox One számára, PC [4460168]

Az első hivatalos repülés szimulátor Xbox One és Windows számára.

A T.Flight Hotas One a játék magas színvonalát nyújtja. Valós körülmények között a pilóták joysticket és a gázkart használják az irányításhoz: e két elem kombinációja rendkívül hatékony a teljesítmény és pontosság tekintetében. A Joystick ugyanilyen szintű valóságszerűséget nyújt.

A joystick realisztikus és ergonomikus szerkezete úgy lett kialakítva, hogy minden típusú repüléshez alkalmazkodjon (légi csaták, űrutazások, civil légi közlekedés, stb.) A széles kéztartó segíti a játékost, hogy stabilan és kényelmesen tarthassa kezét, ami biztosítja, hogy a kar reagálni fog a legfinomabb mozdulatokra is. Saját szükségleteinknek és preferenciáinknak megfelelően állíthatjuk be a kar szilárdságát. A nehéz alap biztosítja a fokozott stabilitást.

A Joystick irányjelző funkcióval rendelkezik, amely a repülőgépekben pedálok segítségével valósul meg, és a pilóták a függőleges tengely körüli forduláshoz használják (a gép balra vagy jobbra fordítása). A joystickon ez a funkció az elforgatásával valósul meg (a beépített zárrendszerrel), vagy a kar fokozatos megdöntésének segítségével.

A kar jellemzői:

  • 5 tengelyt.
  • 14 akciógomb.
  • Gyorstüzelő ravasz.
  • Többirányú kupakkapcsoló (navigáció/panoráma nézet).
  • Gázvezérlő teljes méretben az egyszerűbb manőverezés érdekében.
  • Kettős kormányrendszer irányítható a fogantyú elforgatásával (a beépített zárral), vagy a kar megdöntésével. A valós méretű gázvezérlő leválasztható, és kétféle módon használható. Önállóan, a joysticktól elválasztva (az autentikus pilótakörülmények érdekében). A joystickhez csatlakoztatva (nagyobb stabilitás, és kevesebb helyet foglal).
  • Kompatibilis a T.Flight Rudder Pedals termékkel - kompatibilis az MFD Cougar Pack-val.


  • Értékelések Thrustmaster T-Flight Hotas One Xbox One számára, PC

    Nincs vélemény a termékről.