Thrustmaster T80

Bruttó ár
42.790 Ft
Nettó ár: 33.693 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 343154
Thrustmaster

Thrustmaster T80 [4160598]

A termék a PlayStation 3, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokkal kompatibilis.


Az egyetlen hivatalos T80-as kormánykerék és pedálkészlet a PlayStation 4-hez. 11 akciógomb, többirányú D-Pad, visszajelzés, szekvenciális váltás a kormány alatt, állítható pedálok és teljes kompatibilitás a PlayStation 5, PlayStation 4 és PlayStation 3 konzolokkal.

Az autentikus kormányszög lehetővé teszi, hogy profiként vezessen, és tökéletes precizitást és teljes kormányvezérlést kínál. Az ergonómikus kialakítás tökéletes irányítást biztosít minden típusú jármű felett – beleértve a kormányfelület gumiszerkezetét is – ami jobb kezelhetőséget és optimális kényelmet biztosít a kanyarokban és sodródásban. A kormánykerék ellenállása hiteles vezetési élményt biztosít.

A termék hivatalos PlayStation licenc alapján készült. Az első versenykormány PlayStation versenyjátékokhoz! A PlayStation licenc 100%-os kompatibilitást garantál a hivatalos „PS“, „Share“ és „Options“ gombokkal rendelkező játékokban és ajánlatokban. Hivatalos beépített firmware (lehetővé teszi a PS4 automatikus kormányfelismerését).

A kormánykerék átmérője 25 cm, és teljesen felszerelt: 11 műveleti gomb, többirányú D-Pad, szekvenciális váltókarok a kormány alatt találhatók és egy sor nagy állítható pedál. 2 pedál széles lábtartóval. Állítható dőlésszög minden pedálhoz. Fékpedál progresszív ellenállással.

Élvezze az igazi autóversenyzés élményét PlayStation 4-en az exkluzív Bungee Cord technológiának köszönhetően valósághű lineáris ellenállással, csak a Thrustmastertől.

  • kormánykerék gumi textúrával - 2 digitális szekvenciális kar a kormánykerék alatt található
  • 2 széles kényelmes pedál állítható dőlésszöggel, fékpedál progresszív ellenállással
  • Teljesen programozható funkciók: 2 szekvenciális váltó, 11 akciógomb, D-Pad
  • állítható kormánykerék-érzékenység a pontos kormányzás érdekében
  • automatikus középpontosítás
  • Thrustmaster Bungee Cord technológia - egy exkluzív rendszer, amely valósághű ellenállást biztosít
  • központi rögzítőrendszer széles fogantyúkkal az optimális stabilitás érdekében minden asztaltípushoz

  • Értékelések Thrustmaster T80

    Nincs vélemény a termékről.