Time Crisis 4 + G-Con 3

ÚJ TERMÉK
14.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 33401

Namco 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Time Crisis 4 + G-Con 3 [PS3]

A PlayStation klasszikus lövöldözős árkád játéka visszatér a PS3-n. Vadászd le a hullámokban támadó terroristákat az új G-Con 3 duál analóg joystickkal!

 • Közlemény: "Fölállni! Célozni! A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette, hogy ez év novemberében a Time Crisis™4 megérkezik a PLAYSTATIONŽ3 (PS3)-ra. A NAMCO BANDAI Games Inc., új játéka, a Time Crisis™4 a klasszikus PlayStationŽ lövöldözős árkád játék első "következő generációs" változata – nagy felbontású grafikával, még élvezetesebb játékmenettel, teljesen új belső nézetű móddal, 6 akciógombos következő generációs G-Con™ 3 vezérlővel és duál analóg joystickkal – így garantált a célpont kilövése.

 • Te vagy Giorgio Bruno, a VSSE ügynöke. Küldetésed: megakadályozni, hogy a szigorúan titkos fegyver nemzetközi terroristák kezére jusson. Fegyvertárad: ügyességed, gyorsaságod és a forradalmi G-Con 3 vezérlő, amelyen most először duál analóg joysticket is találsz. Most Time Crisis stílusban kerül eléd az a tiszta, árkád stílusú lövöldözős játék, amit a PlayStation rajongói már megismertek és megszerettek. Fedezékbe! Újratöltés! Cél, tűz!

 • De nem csak a Time Crisis HD árkád játékmódban mutatkozik meg a következő generáció – most először belső nézetű lövöldözős módban is játszhatsz Rush Kapitány bőrébe bújva. A G-Con 3 duál analóg vezérlőjével öt szinten keresztül mozoghatsz és lövöldözhetsz, bárhol és bármilyen irányban. És ha neked még ez sem elég, a Küldetés Végrehajtása módban, a Válság módban, az Árkád módban és az extra mini-játékokban terroristák ellen is küzdhetsz. Ha pedig már egyedüli játékosként mindent szétrobbantottál, még mindig ott a kétjátékos-mód, ami rendkívül mozgalmas árkád játékélményt ígér.

  Fő jellemzők:

 • Következő generációs G-Con 3: A minden porcikájával a következő generációs játékélmény tökéletesítésére tervezett G-Con 3 vezérlőn duál analóg joystickkal irányíthatod a főhős mozgását éppen úgy, mint a kamera látószögét.
 • Belső nézetű lövöldözős mód: Újfajta, exkluzív játékmód, kizárólag a PS3-on. A Time Crisis történetében először a játékosok szabadon barangolhatnak öt új belső nézetű lövöldözős szinten.
 • Még fejlettebb arzenál – a szokásos, pisztolyokból és puskákból álló fegyverkészleten kívül a játékosok szerezhetnek gránátvetőket és járműre szerelt géppuskákat is (kizárólag a G-Con 3 FPS módban), amivel tovább erősíthetik halálos tűzerejüket. De vannak a játék során megszerezhető, kizárólag a konzolváltozatra kifejlesztett bónusz fegyverek is. Válassz fegyvert és készülj arra, hogy az ellenség minden irányból rád fog rontani.

  Ráadásul a következő néhány hónap során a játék tovább gazdagodik majd, úgyhogy érdemes az ujjadat már most a ravaszra tenni és kiélesíteni a reflexeidet - Giorgio Bruno VSSE ügynökként csak te mentheted meg a világot azzal, hogy egyenként levadászod a rossz fiúkat.

 • Time Crisis 4 + G-Con 3
  katalógusba hozzáadva: 2008.01.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Time Crisis 4 + G-Con 3

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok