Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - XBOX ONETom Clancy’s Rainbow Six: Siege - PS4
ÚJ TERMÉK
7.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206905

Ubisoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió
Ajánlott termékek (2)

LEÍRÁS: Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege [PC DVD]

206905 Tom Clancy'S Rainbow Six: Siege az elismert FPS Rainbow Six új darabja új generációs konzolra és PC-re.

Terror elhárító ügynökök által inspirált Rainbow Six: Siege játék a rombolás művészetébe invitálja Önöket. Közelharcok, magas számú elhalálozás, csapatjáték, akció, ez mind a játszhatóság központja.

A Rainbow six: Siege multiplayer játszhatósága új kihívás az intenzív lövöldözések és a stratégia terén.
  • A terrorellenes ügynökök extrém helyzetekre vannak kiképezve, mint pl. túszok megmentése, sebészeti pontossággal. Zárt területekre vannak kiképezve. A közelharcok szakemberei.
  • A Rainbow Six sorozatban először kapcsolódhat be a támadásba, egy egészen új stílusú támadásba. Az ellenség rendelkezik olyan eszközökkel, melynek köszönhetően a környezetüket erődítménnyé változtatják. Csapdákat állíthatnak, védő rendszereket hozhatnak létre, hogy a Rainbow csapatok behatolását megakadályozzák. Ennek a kihívásnak az ellenállásához konkurenciátlan mértékű szabadság áll a rendelkezésére. A taktikai térkép, megfigyelő drón és az új kötélrendszer kombinációnak köszönhetően a Rainbow csapatoknak több lehetőség áll a rendelkezésére, mint azelőtt bármikor.
  • A játszhatóság középpontja a destrukció. A Realblast engin képességeinek felhasználásának köszönhetően példátlan környezet romboló képességgel rendelkezik. Falakat dönthet, új pozíciókat szerezhet, mennyezetet zúzhat szét, mely által utat törhet magának. A környezetben minden valósághűen, dinamikusan és egyedi módon reagál, a lőszer méretétől és kaliberétől függően, vagy az Ön által használt robbanóanyagok mennyiségétől. A Rainbow Six: Siege játékban a rombolás értelemteljes, annak elsajátítása gyakran a győzelem kulcsa.
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
katalógusba hozzáadva: 2012.07.13.

Vélemények: Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Nincs vélemény a termékről.