Tom Clancy’s Splinter Cell Collection

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203806

Ubisoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Tom Clancy’s Splinter Cell Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Tom Clancy's Splinter Cell, a Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow, a Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory és a Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent játékokat.

Tom Clancy's Splinter Cell
Bújj Sam Fisher bőrébe, az NSA "Black - Ops"egysége ügynökének bőrébe. Sam a legmodernebb technológiákkal felszerelve hatol be az ellenséges területre, hogy megsemmisítse az ellenfelet, és bármilyen maga után hagyott nyom nélkül le is lépjen.
 • Új szintű kém akciók
 • A küldetések során félni fogsz
 • Hihetetlenül valósághű akciók a világ minden táján

 • Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

  2006 - ban az Amerikai Egyesült Államok katonai támaszpontot létesít Kelet - Timorban a világ legfiatalabb demokráciájának védelmére. Az Amerika ellenes egységek Indonéziában egyesültek egy gerilla vezér vezetése alatt, amit még a korrupt Indonéz kormány is támogat. Suhadi emberei megtámadják a Jakarta - i amerikai nagykövetséget, ahol túszokat is ejtenek.

  Neked újra Sam Fisher bőrébe kell bújnod, és bele kell vetned magad az akció közepébe. A célod a túszok megmentése és értékes információk megszerzése, amik még nagyobb veszély feltárását teszik lehetővé.

  A Splinter Cell: Pandora Tomorrow az eredeti stealth akció, a Splinter Cell folytatása, ami megszerezte a játékosok és a folyóiratok elismerését is. A feladatod különféle küldetések teljesítése világszerte a lehető legnagyobb titokban. A már úgy is remek játék fejlesztéseken ment keresztül, nem csak grafikai oldalon. Új mozdulatok is helyet kaptak a tárgyak és az akciók mellett, és végre hálózaton keresztül elérhetővé vált a multiplayer is.


 • A profi kém legújabb története
 • Javított grafika, filmes átvezetések
 • Új mozdulatok az akadályok leküzdésére
 • Legmodernebb kémfelszerelés és fegyverek
 • Három játéktípus több játékos számára, amik a singleplayer kampány történetén alapulnak
 • Multiplayerben zsoldosok és kémek kerülnek egymással szembe
 • A zsoldosok erős támadó fegyverekkel, aknákkal, csapdákkal vannak felszerelve
 • A kémek nem tudják lelőni a zsoldosokat, de hatásos fegyverük van az ártalmatlanításukra, és éjjellátókkal és hő kamerákkal vannak felszerelkezve

 • Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

  2008 - t írunk. A városi áramkimaradások, a bank- és tőzsdei rendszerek szabotázsai, a kormány védelmi rendszerébe való behatolások mind az informatikai háború megnyilvánulási formái. Annak érdekében, hogy az ilyen támadások kivédhetők legyenek, a titkos szolgálatok ügynökei kénytelenek mélyen elvegyülni a terrorista hálózatokban, hogy értékes információkhoz juthassanak akár az inkognitójuk felfedése mellett. Sam Fisher - NSA ügynök - bőrébe bújva kell részt venned a titkos küldetésben. Ahhoz, hogy elérd a célod, puszta kézzel kell ölnöd, fegyver prototípusokat kell használnod, használnod kell a kém felszerelést és el kell rejtőznöd az ellenség előtt. Egyes küldetésekben csak magadra számíthatsz, míg más küldetésekben kihasználhatod a csapatmunka előnyeit.

  A kémstory új része az elődök sikerére alapoz, és egy kis Pandora Tomorrow stílusú kitérő után visszatér az informatikai háború témájához. Sam újra a történések kellős közepén találja magát, de ezúttal sokkal veszélyesebb ellenfelekkel kerül szembe, mint legutóbb. Szerencsére Sam ismeretei is bővültek, gazdagodott a felszerelése és nőtt a tűzereje. A helyzetet azonban meg lehet oldani lövöldözés nélkül is, de nem muszáj. csak úgy, mint az ellenségeidnek, Neked is alkalmazkodnod kell.


  Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

  A Sam Fisher, az amerikai titkos ügynök történeteit elmesélő sorozat immár negyedik része Kelet – Ázsiába visz. Ott is rögtön egy börtönbe, ahol a főhős éppen kényszerű pihenőjét tölti. Sam ezúttal senki másra nem számíthat, csakis önmagára és a képességeire. A modern technika ezúttal felejtős...
  A játék azonban nem csak a börtönről szól. Amint sikerül megszöknöd a legújabban leakasztott terrorista komákkal, be is épülsz a JBA nevű szervezetükbe, ahol rengeteg érdekes feladatot kell majd megoldanod (ejtőernyős ugrás, búvárkodás, stb.)

 • Az előző részben is használt motor javított változata került be alapként
 • Javított AI
 • Új mozgások Samnek
 • Tom Clancy’s Splinter Cell Collection
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Tom Clancy’s Splinter Cell Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok