Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent + Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas XBOX 360

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 204830
UbisoftEN szinkron

Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent + Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas [XBOX 360]



A csomag tartalmazza a Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent és a Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas játékokat.


Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

A Sam Fisher, az amerikai titkos ügynök történeteit elmesélő sorozat immár negyedik része Kelet – Ázsiába visz. Ott is rögtön egy börtönbe, ahol a főhős éppen kényszerű pihenőjét tölti. Sam ezúttal senki másra nem számíthat, csakis önmagára és a képességeire. A modern technika ezúttal felejtős...

A játék azonban nem csak a börtönről szól. Amint sikerül megszöknöd a legújabban leakasztott terrorista komákkal, be is épülsz a JBA nevű szervezetükbe, ahol rengeteg érdekes feladatot kell majd megoldanod (ejtőernyős ugrás, búvárkodás, stb.)



  • Az előző részben is használt motor javított változata került be alapként
  • Javított AI
  • Új mozgások Samnek

    Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

    A Vegas immár a single / multiplayer akciósorozat ötödik része, amiből eddig mintegy 13,5 millió darab kelt el. A világ legelitebb anti terrorista egysége a kaszinók városába - Las Vegasba - látogat, ahova nem csak celebek járnak pénzt költeni, mert a statisztikák alapján évente mintegy 36 millió extravagáns ember is ellátogat. Ebben a játékban lehet, hogy ezt sajnálni fogják, mert néhányat közülük terroristák rabolnak el, és a Te feladatod lesz őket megmenteni!

    A Rainbow Six: Vegas egy új csapattal és annak új vezetőjével ismertet meg. A főnök - Logan Keller - a felderítés specialistája. A nehéz fegyverek és a robbanóanyagok specialistája Michael Walter, az elektronikához pedig Jung Parker mesterlövész ért a legjobban. A játékban a helyes taktika a túléléssel egyenlő, ezért nagyon fontos mérlegelni a csapat tagjainak képességeit, még az akció végrehajtása előtt. Természetesen nem hiányozhat a multiplayer sem, aminek keretein belül saját karaktert készíthetsz.



  • Értékelések Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent + Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas

    Nincs vélemény a termékről.