Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 201397

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy [PS3]


A csomag tartalmazza a Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow és a Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory játékokat HD minőségben PlayStation 3 konzolra.

Tom Clancy's Splinter Cell
A történet 2004-ben játszódik. A játékos Sam Fishert, egy régóta nyugvó különleges ügynököt alakít, akit a Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) titkos részlege, a "Third Echelon" ("Harmadik Harcvonal") aktivált újra. A Third Echelon kis csoport által segített egyedüli ügynököket, "üvegszilánkokat" (splinter cell) alkalmaz arra, hogy információt szerezzen a modern, digitális világban. Amikor két CIA-ügynök eltűnik Grúziában, Fishernek kell visszahoznia az ügynököket, és felfedni a terrorista akciónak vélt esetet. Az NSA szerint az akció a grúz elnök, Kombayn Nikoladze körül szerveződik, aki egy információs krízist indít el Amerikában, és annak "madárijesztő-hadseregében". Sam feladata az, hogy megoldja a krízishelyzetet és megtalálja Nikoladze-t.
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
A Splinter Cell minden idők egyik legjobb lopakodós játéka. Sam Fisher annak idején nagyon nagy sikert aratott minden platformon. Nem kiegészítés a Pandora Tomorrow, hanem egy teljesen új rész. Teljesen új helyszínek, néhány új speciális kütyü és remekbeszabott átvezető képsorok. Mindemellett multiplayerben is nyomulhatunk (no persze nem a főhőssel, hiszen belőle csak egy van, és ez nem a Klónok Háborúja)! Ez az igazán jó, hiszen olyan trükköket tud a karakterünk, melyet eddig egyetlen multis játékban sem tudott senki.
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
A Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory egy nagynevű videojáték, melyben fő cél a lopakodás és a kémkedés. Fejlesztette és kiadta az Ubisoft. A Chaos Theory a harmadik rész a Tom Clancy által létrehozott Splinter Cell sorozatnak. A játék Sam Fisher NSA ügynök munkáját követi, a Third Echelon fedőnevű csoport tagja.

A játék a Pandora Tomorrow folytatása, a sorozat következő része a Double Agent. A Hivatalos Xbox Magazin az év játékának választotta 2005-ben az élethű grafika és a különleges játékmenet miatt.
Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy
katalógusba hozzáadva: 2011.10.11.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok