The Tomb Raider Trilogy (Classics HD)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
7.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 40520

Utolsó frissítés időpontja: 2021.9.17. 22:15
Eidos15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: The Tomb Raider Trilogy (Classics HD) [PS3]


A csomag tartalmazza a Lara Croft Tomb Raider: Legend, a Lara Croft Tomb Raider: Anniversary és a Tomb Raider: Underworld játékokat újradolgozva HD minőségben.

Lara Croft Tomb Raider: Legend
A Tomb Raider: Legend újjáéleszti az atlétikus, intelligens és szórakoztató kalandort, aki világszerte megnyerte a játékosok szívét. Lara finoman animált arckifejezésekkel, mozdulatokkal és képességekkel tér vissza közénk. Modern felszerelések arzenálja, köztük mágneses csáklya, távcső, repeszgránát, zseblámpa és kommunikációs eszköz segítik a játékost abban, hogy úgy rabolhasson ősi sírokat, ahogyan még sohasem. Az idő ellen vívott küzdelmében Larának ezúttal keresztül-kasul kell utaznia a földkerekséget, hogy megszerezze a történelem leghatalmasabb fegyverét. A legendás lelet olyan hatalmas erővel bír, hogy maga az emberiség létét veszélyezteti. Térj vissza Larával a sírboltokba eddig sosem látott mozdulatokkal és csúcstechnikájú eszközökkel a legendás és elbűvölő sírrabló eddigi legizgalmasabb kalandjában.
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
Lara Croft ismét valami ritkaság, érdekesség után kutat a világ több pontján. Vagy a hegyekben, vagy barlangokban ugrálva akrobatikai mozdulatokkal. A játékban megismerhetjük Lara adrenalin szintjét, aminek köszönhetően, ha megtámadnak nagyobb erővel, akkor Lara adrenalinszintje az egekbe szökik és lelassul körülöttünk minden. Ezt kihasználva elkerülhetjük a végzetes csapást.
Látványos és dermesztő helyekre visz el magával Lara Croft, ahol rejtélyeket kell megfejtenünk, vagy halálos csapdákat kikerülni.
Tomb Raider: Underworld
A Legend változatos helyszínei után Lara visszatér a gyökerekhez, és - a játék címéhez méltóan - újra sírok fosztogatásába fog. A Legend jól bevált megoldásai mind visszaköszönnek az új játékban, azonban régésznőnk mozgása újabb trükkökkel bővült, melyek tovább segítik kalandjai során.

The Tomb Raider Trilogy (Classics HD) - PS3
Értékelve 5 az 5-ből 2 értékelés alapján
The Tomb Raider Trilogy (Classics HD)
katalógusba hozzáadva: 2011.02.08.

Vélemények: The Tomb Raider Trilogy (Classics HD)

Nincs vélemény a termékről.