TomTom Start 20 Europe + 44 európai ország térképe + örökös térkép frissítés

ÚJ TERMÉK
29.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 218795

TomTom

LEÍRÁS: TomTom Start 20 Europe + 44 európai ország térképe + örökös térkép frissítés [1EN4.002.26]

A következő országokat tartalmazza:

  Andorra, Ausztria, Belgium, Csehország, Bulgária, Dánia, Németország, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monakó, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, San Marino, Svédország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Magyarország, Vatikán.

  Részleges lefedettség: Ukrajna, Bulgária, Horvátország, Törökország, Oroszország, Lettország, Románia, Ukrajina.


LIFETIME térkép - ingyenes örökös frissítés.  Évente 4x aktualizálhatja térképét. Minden frissítést fogadhat az úthálózatra, címekre és az érdekes pontokra vonatkozóan.
Biztonságos és egyszerű navigáció.

Parkolássegítő - Közeli parkoló keresése a TomTom készülék segítségével. Mivel a Parkolássegítő az utazás során végig elérhető, lehetősége van arra, hogy közvetlenül a legközelebbi parkolóhoz navigáljon az útvonal tervezésekor, illetve hogy az úti céljához vagy az aktuális pozíciójához közeli parkolót keressen az adott útvonalon.

3 szintű térképek - Gyorsabban célba ér a több mint egyszerű térképpel, mert ez 3 szintű navigációs technológia: indulás a legfrissebb térképpel, a TomTom IQ Routes pedig a leggyorsabb utakat és a legpontosabb érkezési időt mutatja. A 3. szint, a TomTom Map Share segít Önnek, hogy elkerülje a kerülőutakat és még gyorsabban érhessen célba.

TomTom sebességmérő kamerák - A készülék mutatja a sebességmérő kamerák helyzetét, beleértve a más felhasználók által bejelentett kamerákat is. Más figyelmeztetéseket is ad az Ön előtt álló útra vonatkozóan, például a rögzített sebességmérő kamerákról, valamint az átlagsebesség-ellenőrzésekről. Ezzel megtakarítja a gyorshajtás miatti bírságokat, így Önnek biztonságban és nyugodtan utazhat.

Felszerelhető a szélvédőre, vagy a műszerfalra.

Gyakori úti célok - Ikonokkal jelölheti a leggyakoribb úti céljait, és saját szöveggel is elláthatja őket. Így személyre szabhatja a navigálást, ráadásul még könnyebben és még hamarabb el tud jutni a leggyakrabban felkeresett helyekre.

INGYENES napi térképszerviz a TomTom Map Share-tól. Legyen Ön is tagja a 21 milliós csoportnak. Csatlakozzon a tomtom.com/getstarted weboldalhoz, így elérhetők lesznek Ön számára a térképek napi szintű módosításai.

TomTom IQ Routes - legnagyobb databázissal rendelkezik, ami a valós utazási időt illeti.

Tökéletesített sávnavigáció -
Világosan mutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a csomópontokban, így nem szalasztja el a lekanyarodást. Valósághűen, 3D-ben jeleníti meg az autópályák csomópontjait, hogy biztonságban és nyugalomban autózhasson.

QuickGPSfix - lerövidíti GPS lokalizálás idejét, így időben útnak indulhat.

Érdekes pontok - előre telepített - lehet az benzinkút, vagy hotel - így biztos lehet abban, hogy megtalálja, amit keres.

Segítség! - Vészhelyzet menüpont - A helyi sürgősségi szolgálatok adatai érintésnyi távolságra. Ezek az információk - többek között kórházak és autómentők adataival - bárhol segítséget jelenthetnek.

Biztonsági zár
- Szüneteket javasol vezetés közben; figyelmeztet templomok és iskolák megközelítésekor; figyelmeztet a burkolatlan utakra; emlékezteti Önt, hogy ne hagyja a készüléket az autóban; elrejti a térkép nézetet egy kiválasztott sebesség felett; külföldön emlékezteti, hogy az út melyik oldalán kell vezetni.

Öko útvonalak
- Ezeken az üzemanyag szempontjából takarékos öko útvonalakon vezetve pénzt takaríthat meg és csökkentheti a környezetre gyakorolt hatását.

Specifikáció

 • Memória: 4GB beépített Flash
 • Memória bővítés: SD
 • Kijelző: 4,3" TFT, 480 x 272
 • Kapcsolat: MicroUSB
 • Üzemidő: kb. 2 óra
 • Méret: 119 x 85 x 19mm
 • Súly: 154 g

A doboz tartalma

 • Start 20
 • CL töltő 12 - 24 V, beépített TomTom RDS-TMC vevővel
 • MicroUSB kábel
 • DokumentációTomTom Start 20 Europe + 44 európai ország térképe + örökös térkép frissítés
katalógusba hozzáadva: 2013.07.23.

Vélemények: TomTom Start 20 Europe + 44 európai ország térképe + örökös térkép frissítés

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok