Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 423399
Activision

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Készülj fel, mert az elismert Tony Hawk Pro Skater széria első két játéka visszatér teljesen átdolgozva és egy csomagban! Fejlesztői a Vicarious Visions, a remastered játékok szakértői. A játékok, amelyek meghatározták egy generáció életét most visszatértek, és egyesítik az eredeti szinteket, a klasszikus pro skatereket, old-school trükköket, ikonikus dallamokat az eredeti játékokból, mindent, amire emlékeznek a rajongók a 90-es és 2000-es évekből, hozzáadott textúrákkal, HD grafikával, új trükkökkel és ikonikus vezérléssel, amelyek igazán remek játékélményt biztosítanak.
  • Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 - a kiváló HD grafika még hosszabb kombinációkat tesz lehetővé a játékosok számára még jobb részletekkel.
  • Új trükkök, titkok és más tartalom vár felfedezésre! A Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 szintén támogat több játéklehetőséget az online multiplayer módokkal. Az új remaster még több célt foglal magában, új kihívásokat, amelyek tovább fokozzák a játékélményt.
  • Create a Park és Create a Skater módok visszatértek! Az editor új fejlesztésekkel és lehetőségekkel érkezik.
  • A legismertebb arcok is visszatértek! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska és a többi pro skater az eredeti játékokból visszatért, és HD részletgazdagságban éled újjá.
    Az Online multiplayer mód Xbox Live Gold előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.