Tony Hawk's Pro Skater 1+2

ÚJ TERMÉK
14.812 Ft
13.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.26. vagy 1.28.
Termék kódja: 408524

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.25. 10:50
Activision12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Tony Hawk's Pro Skater 1+2 [PS4]


Készülj fel, mert az elismert Tony Hawk Pro Skater széria első két játéka visszatér teljesen átdolgozva és egy csomagban! Fejlesztői a Vicarious Visions, a remastered játékok szakértői. A játékok, amelyek meghatározták egy generáció életét most visszatértek, és egyesítik az eredeti szinteket, a klasszikus pro skatereket, old-school trükköket, ikonikus dallamokat az eredeti játékokból, mindent, amire emlékeznek a rajongók a 90-es és 2000-es évekből, hozzáadott textúrákkal, HD grafikával, új trükkökkel és ikonikus vezérléssel, amelyek igazán remek játékélményt biztosítanak.
 • Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 - a kiváló HD grafika még hosszabb kombinációkat tesz lehetővé a játékosok számára még jobb részletekkel.
 • Új trükkök, titkok és más tartalom vár felfedezésre! A Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 szintén támogat több játéklehetőséget az online multiplayer módokkal. Az új remaster még több célt foglal magában, új kihívásokat, amelyek tovább fokozzák a játékélményt.
 • Create a Park és Create a Skater módok visszatértek! Az editor új fejlesztésekkel és lehetőségekkel érkezik.
 • A legismertebb arcok is visszatértek! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska és a többi pro skater az eredeti játékokból visszatért, és HD részletgazdagságban éled újjá.

  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

 • Tony Hawk's Pro Skater 1+2
  katalógusba hozzáadva: 2020.05.13.

  Vélemények: Tony Hawk's Pro Skater 1+2

  Nincs vélemény a termékről.