Total War: Attila PC DVD

Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 250896
SEGAEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Total War: Attila [PC DVD]

250896


Érkezik a sötétség időszaka. Az éhezés, betegségek és háborúk ideje, ahol ezrek menekülnek a romlás és a halál elől. Kétségbeesett barbár törzsek átcsoportosul, hogy ellenálljon a római birodalom hatalmával. A terjedelmes sztyeppéken hatalmas és rémísztő erő gyülekezik, melyet a harcosok királya vezet, és a győzelem iránti szomjának nincs párja.  Az apokalipszis hírnöke, Attila a hun.

Total War: Attila a sikeres sorozat következő része, amely a fordulós játék stratégiát és a valós idő taktikáját kombinálja, amely visszajuttatja Önt egészen i.sz. 395-be. Az apokalipszis idejébe. Hogy milyen messzire képes elmenni a győzelem érdekében? Megszünteti a világon az elnyomást, esetleg kizárólag saját maga számára kiharcolja a barbár, vagy az északi királyságot?

  • Használja a puszta erőt a harcok során, égessen fel épületeket, rémítse meg a védőket, vagy söpörjön el egész városokat és területeket a térképről.
  • A játékban kezdje a hatalmas területekkel, azonban a politikai intrikák által legyengülten. Minden irányból veszély fenyegeti Önt az ellenség képében, és a harc gyorsan a túlélésért való harccá változik.
  • Javított játszhatóság, optimalizált és modifikált játékmechanizmus, beleértve a politikát, családfát, polgári közigazgatást és a technológia fejlődését.
  • Az új technológiának, berendezéseknek, vallásnak, kultúrának és társadalmi szabályoknak köszönhetően a Total War: Attila a történelem ennek a sötét időszakának autentikus élményét nyújtja.
  • A javítások, a harcok és a kampányok grafikájának optimalizálása az apokalipszis vérfagyasztó vízióját és a civilizált világ romjait hozza magával.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések Total War: Attila

Nincs vélemény a termékről.