Train Sim World 2020 (Collector’s Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Train Sim World 2020 (Collector’s Edition) - PC DVDTrain Sim World 2020 (Collector’s Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 402637
DovetailEN szinkron

Train Sim World 2020 (Collector’s Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Train Sim World egy elsõ személyû szimulátor, amely tökéletes bárkinek, aki behív téged, teljes kabin-interaktivitással, pontos mozdony-részletekkel, valós útvonalakkal és sok órás játékidõvel. Menj a vasútra a vadonatúj Train Sim World 2020 kiadással, és találjon meg mindent, amire szükség van az új készségek fejlesztéséhez, az általános mûveletektõl kezdve a bonyolult mozdonymûveletekig, miközben személy- és szállítási vonatokat, forgatókönyveket és még sok másat vezet. A Train Sim World ül a lélegzetelállító autók vezetõi ülése mögött. Kiegyensúlyozza a nyomást, ellenõrizze a sebességet, vigyázzon az üzemanyag-feltöltésre, a kapcsolókra, a vasúti munkákra és egyéb dolgokra. Az Utazások funkció végigvezeti Önt az egyes utak 24 órás, valósághû forgatókönyvein, útmutatásain és napi rutinjain, valamint egy új elõrehaladási nyomkövetõn, kiemelve a vasúti utak fejlesztése érdekében elérhetõ vasúti munkát. A SimuGraphnak köszönhetõen a Train Sim World mozdonyok nemcsak a megjelenést, hanem a fizikát, a vezérlõpultot, a hangokat és még a vonatszerû érzést is pontosan utánozzák. Mindezt a valós útvonalak utcainak gyûjteményében rögzítik. Harcolj a német Spessartramp lejtõjén, keresse meg a hatalmas New York-i metróállomást, vagy csak induljon a Manchester Station Victoria Cave Wonderland-hez, hogy valódi regionális jelzõrendszereket és tisztán új kihívásokat találjon minden úton. Lépjen be a Train Sim World bármely kabinjába, ahol mindenki számára biztosan üdvözölni fogja - az Ön rendelkezésére álló kormányzási mennyiség, amely megadja a hatalom a mozdony minden aspektusának vezetésére. A Train Sim World 2020 versenyen egy lépéssel továbblépünk a szimulációs élmény fejlesztéseivel, mint egy új Action Point pontozási rendszerrel, amely jutalmazza a pontosságot, és egy üzenõdoboz segít nyomon követni teljesítményét.   Fedezze fel a híres útvonalakat a világ minden tájáról: Main-Spessart Bahn, Észak-Pennine, Long Island vasút, Great Western Express, CSX nehéz szállítás. 12 hihetetlenül pontos mozdony, köztük az Inter-city 125, a Metro-North M7 és a Deutche Bahn BR 185.2.

Értékelések Train Sim World 2020 (Collector’s Edition)

Nincs vélemény a termékről.