Transformers: Rise of the Dark Spark Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Transformers: Rise of the Dark Spark - PS4Transformers: Rise of the Dark Spark - PS3Transformers: Rise of the Dark Spark - XBOX 360
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 234936
ActivisionEN szinkron
Szeretél megtakarítani 1.900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 10.690 Ft-ért

Transformers: Rise of the Dark Spark [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Fedezze két különbözõ világokat a bõr a kedvenc Transformers a film, mint a Transformers: Age of Extinction, valamint az egyetemekrõl Cybertron a csata menteni õsi relikviák - Dark Spark!  Menj túl a filmen! Ez az elsõ alkalom, hogy a harc az utat az utat a Föld és Cybertron és a világegyetem egy emlékezetes csata menteni Sötét Spark.  Több mint 40 játszható karakter - Optimus Prime, Bumblebee és Megatron - mindezek és még sok más megtalálható a Transformers: Rise of the Dark Spark!  A formák bármikor megváltoztathatók - Válasszon a robot és a jármû között bármikor!  Multiplayer Epic Battles - Akár négy játékos új, továbbfejlesztett és új, hatalmas ellenségeivel rendelkezõ multiplayer multiplayer játék.  Az új rendszer a progresszió - a szintezõ rendszer a kampány és a mód lehetõvé teszi a játékosoknak eszkalációs odomkýna» mindig új lehetõségeket, amelyek garantálják az izgalmas és cselekvési progresszió mindkét módban!

Értékelések Transformers: Rise of the Dark Spark

Nincs vélemény a termékről.