Transformers: The Game Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Transformers: The Game - PC DVDTransformers: The Game - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7517
ActivisionEN szinkron

Transformers: The Game [XBOX 360]

Szomorú története van az alakváltó robotoknak.

Bolygójukon, a Cybertron-on békés volt az élet egészen addig, amíg a gonosz álcák, Megatron vezetésével meg nem akarták szerezni az Örök Szikrát, azt a csodálatos kockát, amely az életet adta a robotoknak. Hatalmas háború alakult ki a robotok között, az Álcák útjába csak az Autobotok, és hős vezetőjük, Optimus Fővezér állhatott. A háború azonban véres volt és hosszú, és teljesen lakhatatlanná tette a gépek anyabolygóját. Elhagyták hát otthonukat a robotok, és az Örök Szikra keresésével együtt új lakhelyet is kellett találniuk.

Megatron, a gonoszok vezére megtalálta a kockát a Földön, ám a Déli-Sark jegébe zuhant, és megfagyott. 1897-ben felfedezők egy csoportja, Archibald Witwicky vezetésével rátalált Megatron-ra, és később az Egyesült Államokba szállították. Optimus Fővezér, és a többi Autobot is rátalált a Földre, de velük együtt Megatron segítői is megérkeztek. Elkerülhetetlen, hogy most itt csapjanak össze életre-halálra.

A Transformers: The Game a legendás 2007-es mozifilm történetét eleveníti fel, illetve az játszható újra különböző szemszögekből. A játék egy külső nézetes akciójátékként funkcionál, és több szereplő is irányítható benne. Minden robotnak négy támadási lehetősége van. Egy gyors és egy erős fegyver, kézi támadás, és a képesség, hogy tereptárgyakat dobjanak a másikhoz.

A városban szinte minden használható fegyverként is, autók, fák, lámpaoszlopok, stb. Mivel a játék szereplői járművekké tudnak alakulni, ezért vannak autós üldözések, versenyek is benne. Némelyik küldetés időhatáros, ezt minél kevesebb idő alatt kell teljesíteni. Nemcsak a fő történeti szálon lehet haladni, a városban elszórva akadnak mellékküldetések is, sőt, gyűjtögethető extrák, például energiakockák és emblémák. Ezeket szorgosan gyűjtögetve különböző extrák nyílnak meg, például trailerek, kulisszák mögötti fotók, illetve a karakterek különböző színváltozatai.

A Transformers: The Game által újraélheted a film eseményeit, az Álcák és Autobotok harcát, és az emberiség megmentését.

Értékelések Transformers: The Game

Nincs vélemény a termékről.