Transport Tycoon Deluxe PC CD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39217
AtariEN szinkron

Transport Tycoon Deluxe [PC CD]



A Transport Tycoon egy vérbeli építgetős, stratégiai játék Chris Sawyer műhelyéből. A játékban egy fuvarozóvállalatot kell irányítanod, ami képes földi, vízi, légi és vasúti úton is az áru továbbítására. A helyzet egyszerű. Több bevételre kell szert tenned, mint a konkurens vállalatoknak (amiket a számítógép irányít). A tájat izometrikus nézetben látod. A cím egyébként kiérdemelte a legjobb közlekedési szimulátor címet is.

A Deluxe kiadás tartalmaz egy pályaszerkesztőt is, új környezetet, új lehetőségeket és új szemaforokat is.

A Transport Tycoonnal szemben a Deluxe változatban helyet kaptak az egyirányú szemaforok, amik csak egy irányban teszik lehetővé az áthaladást. Mindennek akkor veszed majd előnyét, amikor bonyolultabb rendszereket leszel kénytelen kiépíteni. Pl. vasúti kereszteződések, amik hatásosan képesek átengedni vonatok sokaságát (több tízet is akár), bármiféle késlekedés nélkül.

A Deluxe verzióban ezeken kívül lehetőséged van szubtropikus, szubarktikus éghajlatot is választani. Ezek a környezetek nem csak másképpen néznek ki, de az iparuk is jelentős mértékben eltér.
Illetve új kihívásokat is jelentenek: a szubtrópusi város folyamatos vízellátás nélkül nem fog fejlődni. Újdonság az esőerdőkben folyó fakitermelés, vagy a magashegyi papírgyártás.

Értékelések Transport Tycoon Deluxe

Nincs vélemény a termékről.