Truckers Double Pack

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 228831

Excalibur minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Truckers Double Pack [PC CD]


A csomag tartalmazza az Euro Truck Simulator és a UK Truck Simulator játékokat.

Euro Truck Simulator

Járd be egész Európát a fő távolsági útvonalak mentén, látogass el a legismertebb helyekre, amik a valódi helyszínek alapján kerültek modellezésre. Éld a kamionsofőrök életét, küzdj meg a legkülönfélébb forgalmi szituációkkal és teljesítsd a megrendelők igényeit.

Az autópálya hálózat valós alapokon nyugszik, csak úgy, mint a városok. Ha időben sikerül leadnod az árut, akkor marad egy kis időd pl. Róma, Madrid és egyéb városok nevezettességeinek megtekintésére. Az egyes kamionok küldő és belső kidolgozása is a valóságnak felel meg, beleértve a műszerfalakat is, amiket érdemes figyelemmel követni, nehogy túllépd a megengedett sebességhatárokat, vagy nehogy kifogyjon az üzemanyag.

 • Válaszd ki a járművek széles skálájából, milyen kamionnal szeretnél dolgozni. Válaszd ki a legsokoldalúbbat, hogy minden feladatot teljesíthess
 • Lehetőséged van a kabinban forogni, a visszapillantó tükröket használni, minta valóban a volán mögött ülnél
 • Minden kamion európai designnal rendelkezik
 • A fuvardíj a depóba való megérkezés után íródik jóvá a számládon, ahonnan természetesen a büntetések automatikusan levonásra kerülnek
 • Tartsd karban a járművedet, ügyelj a szervizintervallumok betartására
 • Terjeszkedj a vállalkozásoddal más országokba is
 • A veszélyes áruk szállításával jobban lehet keresni, de ahhoz engedélyre van szükséged
  UK Truck Simulator

  Az Euro Truck és a German Truck Simulator alkotói érdekes újdonsággal, a UK Truck Simulatorral örvendeztetik meg a kamionok rajongóit. Ahogy az a címből kiderül a játékban az Egyesült Királyság városait között kell ellátnod a fuvarfeladatokat. Ne felejtsd el, hogy a helyes oldalon közlekedj!

  A játékban a szigetország legjelentősebb városaiban látogathatsz el, mint pl. London, Manchester, Liverpool, Aberdeen, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Carlisle, Sheffield, Grimsby, Birmingham, Swansea, Cambridge, Felixstowe, Dover, Southampton, Plymouth a Cardiff.

  Sofőrként nem csak az áru A pontból B - be való eljuttatásáért felelsz, hanem azért is, hogy minden időben teljesüljön és sértetlenül érkezzen meg az áru a címzetthez. Ezen kívül a jármű karbantartása is fontos, hiszen csak megbízható technikával lehet jó munkát végezni.

 • Truckers Double Pack
  katalógusba hozzáadva: 2014.02.20.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Truckers Double Pack

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok