TS 2017: Train Simulator

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 357743

Dovetail minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: TS 2017: Train Simulator [PC DVD]

357743
Lépjen be a legmodernebb személyvonatok pilótafülkéibe. Induljon a nulláról, tanulja meg ezeket a gépeket vezényelni. Szállítson utasokat Nagy Britanniában, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban. Hozzon létre és ossza meg másokkal a saját pályáit, figyelje a környezetét utasként, vagy a vasút rajongójaként az egyedi hobby módban.

Hamburg - Lübeck
A hamburgi főállomásról, Európa második legforgalmasabb állomásáról indul, magába foglalja a DB BR 145 elektromos, DB BR 218 hidraulikus dízelmozdony, és DBAG BR 294 teher dízelmozdony.

LGV: Marseille -Avignon
TVM430 (Transmission Voie-Machive) jelzőrendszerrel, 105 km hosszú gyorspálya Marseille és Avignon között Dél-Franciaország szédítő szcenériáját foglalja magába, ikonikus TGV Duplex SNCF színekben.

Partmenti Wels, Bristolból Cardiffbe
A pálya a Severn alagúton keresztül halad, magába foglalja az Arriva Trains Wales Class 175 "Coradia' DMU, Freightliner Class 70 és a Great Western Railways Class 43 HSt-t.

North Jersey partmenti vonal
New York Cityből a "Jersey Shore" északi részébe NJT's Comet IV  vonattal, Comet V cat car és a modern NJ TRANSIT systems operations emeletesvonat.

Játékmódok
Azonnal vesse bele magát az akcióba a Quick Drive módban, hasonlítsa össze magát más játékosokkal a Career módban, kezdje a nulláról a TS Academy tréning módban, hozzon létre saját pályákat a Build módban, és ossza meg saját tartalmát a Workshop módban.

TS 2017: Train Simulator
katalógusba hozzáadva: 2016.09.21.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: TS 2017: Train Simulator

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok