Turning Point: Fall of Liberty [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Használt
3.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 276382

Codemasters angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Turning Point: Fall of Liberty [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

A történelem során sokszor felvetődött már a kérdés, hogy "Mi lett volna, ha". Az események láncolatát megváltoztatni nem lehet, de a videojátékoknak hála érdemes elgondolkodni az alternatív eseményeken. A Turning Point: Fall of Liberty pontosan ezt teszi. Ebben a játékban a II. Világháború egészen másképp alakul, mint a valóságban. 1931-ben ugyanis egy taxi elüti Winston Churchill miniszterelnököt, aki belehal sérüléseibe. Az elszánt vezető nélkül maradt Nagy-Britannia pedig elesik, és kénytelen behódolni Hitlernek. Németország megszállja a szigeteket, és egész Európát uralma alá hajtja. A tengelyhatalmak megszilárdítják erejüket.

Európa teljes egészében a Német Birodalommá alakul, és Japánnal karöltve új technológiákat, atomfegyvert és lökhajtásos repülőgépeket fejlesztenek ki. 1953-ban pedig megtörténik az elkerülhetetlen: Németország és Japán közös erővel, mindkét oldalról megtámadja az Egyesült Államokat. A játékos egy new york-i építőmunkást alakít, aki éppen egy felhőkarcolón dolgozik, amikor a német légierő megjelenik a város felett. A játék ezzel a jelenettel indít, és nincs más hátra, menekülni kell. Később létrejön az amerikai ellenállás, amelynek a főszereplő is tagja lesz. Három nagyvárosban, New York-ban, Washington D.C.-ben és Londonban is helyt kell állni.

A Turning Point: Fall of Liberty egy FPS, vagyis belső nézetes lövöldözős játék. A történet célja más játékokkal ellentétben nem az, hogy megnyerd a háborút, hanem hogy egyszerűen csak életben maradj ebben a hatalmas harcban, mint az ellenállás katonája. Az alternatív történelemhez hűen alternatív fegyverek is kaptak helyet a játékban. II. Világháborús fegyverek fejlesztett változatai ezek, illetve olyanok, amelyeket a háború vége felé a valóságban is kifejlesztettek, de már nem vetettek be. Itt most lehetőség van kipróbálni őket.

Olyan harci járművek is láthatóak az egyes pályákon, mint a szupernehéz Panzerkampfwagen VIII Maus, vagy a Landkreuzer P. 1000 Ratte, de a légierő is soha nem látott járműveket vet be. Szerepel a játékban zeppelin, repülőgépszállító léghajó és mindenféle, a valóságban nem létező vadászgép és bombázó is.

A játékban van többjátékos üzemmód is, amelyben egymás ellen lehet küzdeni. Ehhez Rendszerkapcsolatra van szükség, összesen 8 gép köthető össze ezzel a módszerrel. Aki szereti az alternatív univerzumokat, a "Mi lett volna, ha" kezdetű kérdéseket, és az izgalmas akciókat, annak bátran ajánlható a Turning Point: Fall of Liberty.

Turning Point: Fall of Liberty [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2015.03.06.

Vélemények: Turning Point: Fall of Liberty [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.