Two Worlds Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Two Worlds - PC DVD
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 31738
SouthPeakEN szinkron

Two Worlds [XBOX 360]

  • A Two Worlds egy nagyszabású fantasy szerepjáték, amely egy hatalmas kalandot tár fel a játékos előtt. A játékmenete teljesen nyílt. A játékos bármikor bárhová mehet, és bármilyen mellékküldetést elvállalhat. Ám van egy fő történeti szál is, amelyet mindenképp érdemes megcsinálni. A főhős húgát rejtélyes erők elrabolják és bebörtönzik. Váltságdíjat követelnek érte, ám valójában ez csak álca: Ezek az erők ki akarják nyitni Aziraal, az orkok istenének sírját, hogy aztán a gonosz ork erőkkel lerohanják és igába hajtsák az egész világot. A Two Worlds hőseként ezt a tervet kell meghiusítanod, és le kell számolnod a gonoszokkal.

  • Ellentétben már szerepjátékokkal, a Two Worlds-ben nincsenek előre meghatározott karakterosztályok. A karakter fejlődésekor különböző képességek között szabadon oszthatóak szét a fejlődési pontok, ezáltal folyamatosan, dinamikusan változik a figura harcstílusa, ezzel maga a játékmenet is. Ha a játékos meghal, egy közeli templomban élesztik újjá. A Two Worlds világában ugyanis létezik ez a tudomány. A játék világa, Antaloor tele van barlangokkal, falvakkal, városokkal, teleportokkal, és sok más látnivalóval, amelyeket szabadon be lehet járni és fel lehet fedezni. A teleportok segítségével a már felfedezett régiók között lehet egy szempillantás alatt közlekedni. Az utazáshoz nemcsak ezt, hanem lovakat is igénybe lehet venni.

  • Barangolásaid során számos ellenség áll majd utadba. A többi hasonló szerepjátékhoz képest a Two Worlds-ben nem élednek újjá az ellenfelek, ha egyszer már meghaltak, viszont jóval több van belőlük. Utazásaid során szabadon válogathatsz a mellékküldetések közül, és közben döntéseket hozhatsz, hogy a jó vagy a rossz utat járod-e. Viselkedésedtől függ a világ hozzád való viszonya, és befolyásolja a játék végét is. Több befejezés létezik ugyanis.

  • A játékban összesen hét csoport számára végezhetsz mellékküldetéseket. A Testvériség harcosokból álló céh, értelemszerűen harcra kihegyezett küldetéseket kínál. A Társaság mágusokból áll, és olyan feladataik vannak, amelyek valamilyen összefüggésben vannak a varázslatokkal. Ha a Kereskedők Céhének teljesítesz feladatokat, olcsóbban adhatsz-vehetsz árut a későbbiekben. De vannak a játékban még tolvajok, nekromaták és bukott királyi családok csoportjai is. A Two Worlds-ben te döntöd el, ki vagy, kinek és hogyan dolgozol, és hogyan mented meg a világot az orkok inváziójától.

  • Értékelések Two Worlds

    Nincs vélemény a termékről.