UEFA EURO 2008: Austria - Switzerland [PS2] - BAZÁR (használt termék)

Használt
1.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 262827

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: UEFA EURO 2008: Austria - Switzerland [PS2] - BAZÁR (használt termék)

Az UEFA EURO 2008™ döbbenetes élethűséggel mutatja be a világ legjobb játékosait, a leghíresebb csapatokat és stadionokat és az EA SPORTS™ piacvezető játékmotorjának köszönhetően még gyorsabb, még könnyebben kezelhető, mint az eddigi programok. Felelj a kihívásra! Vezesd az 50 európai nemzeti válogatott egyikét győzelemre az UEFA EURO 2008 játékban, miközben a valódi dráma lezajlik az osztrák és svájci pályákon! Vezesd végig kedvenc országod csapatát a selejtezőktől kezdve egészen a bajnokság döntőjének virtuális változatáig!


A “Vezesd országodat!” elnevezésű új játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok változtathassanak a focistákon, és azt is, hogy ők döntsék el, nemzeti válogatottjuk mezét viselje-e csapatuk a pályán. Küzdd magad keresztül nyolc státusz-szinten, hogy kiérdemeld csapatod kapitányi posztját, majd vezesd őket győzelemre. Vívj online ütközeteket, hogy pontokat szerezhess magadnak és országodnak a Nemzetek Csatáinak keretében, hogy ellenfeleidet legyőzve learathasd a dicsőséget! A legtöbb pontot a legnehezebb ellenfelek legyőzésével szerezheted meg, ezután pedig figyelheted, ahogy országod egyre jobb helyre kerül az eredményjelzőn. Nézz szembe a kihívással, amit a Euro online kiesési sorsolások jelentenek, és tedd próbára képességeidet a világ legjobbjai ellen!

Az UEFA EURO 2008 tökéletesen modellezi a a selejtezőktől a döntőig tartó utat, mert az eső és a sár is befolyásolja a játékosok teljesítményét, a valósidejű játékosértékelés pedig reális képet ad a focista aktuális teljesítményéről. A büntetőrúgás-mód pedig oly részletesen mutatják be a játékmód által keltett érzelmeket, mintha a pályán élnéd át ezeket! Éld át az izgalmat, amint egyetlen gól belövésével a következő fordulóba repíted csapatodat, hogy aztán megünnepelhesd diadalodat a teljesen új, interaktív, szabadon tervezhető győzelmi ceremóniával.

Vezesd országodat, focizz egy pályán hőseiddel és szerezd meg velük a bajnokság trófeáját az UEFA EURO 2008™ egyetlen hivatalos videojátékával!

Győzz! UEFA EURO 2008 ™
 • Küzdj az 52 csapat egyikének színeiben a selejtezőtől egészen a döntőig, hogy eljuthass Svájcba és Ausztriába az UEFA EURO 2008™ virtuális világában!

  Vezesd országod csapatát!
 • Játssz akár egyedül, akár három barátoddal együtt egy adott csapat különböző posztjain! Küzdjetek vállt vállnak vetne csapatok győzelméért, de versengjetek egymás között is a kapitányi posztért! Fejlesztsd játékosodat nyolc sztátusz-szinten keresztül, hogy kiérdemeld a jogot, hogy kapitányként vezesd győzelemre csapatodat!

  Teremtsd meg önmagad!
 • Játssz te magad hőseid mellett, hisz magadat is létre hozhatod a játékon belül! Írd nevedet mezedre, majd szerezz pontokat, hogy növelhesd tudásodat és reputációdat!

  Nemzetek csatája
 • Képviseld országodat online riválisaid ellen, hogy nemzetközi szinten is te képviselhesd az élvonalat! Szerezz pontokat csaaptodnak és magadnak egyaránt. Úgy érzed, a te országod a legjobb? Most be is bizonyíthatod!

  Euro online kiesési sorsolások
 • Küzdj meg más nemzetek játékosaival online 16 csapatos, kiesési bajnokságokon, hogy pontokat szerezz országodnak.

  Fejlesztett büntetőrúgások
 • Éld át a büntetőpárbaj izgalmát, mintha cask a pályán lennél! Őrizd meg hidegvéredet, hogy belőhesd a gólt, amely végül az UEFA EURO 2008™ döntőjébe juttat.

  Interaktív ünneplési szokások
 • Lődd be a gólt, majd irányítsd játékosod mozgását, hogy úgy ünnepelje diadalát, ahogy te akarod!

  Dinamikus eső és sár
 • A téli Európa időjárásának hű utánzata biztosítja, hogy élethű körülmények között folyhasson a játék. A zuhogó eső csúszós sárgödröket eredményez, amelyek drámai hatással lehetnek a passzokra és a játékosok teljesítményére.

  Stratégiák hazai pályára és idegenben
 • A CPU hűen modellezi a nemzetközi futball gyakorlatában alkalmazott stratégiákat, amelyeket az idegen pályán játszó csapatok alkalmaznak, ha győzelmet akarnak elérni.

  Élethű stadionok
 • Küzdj az UEFA EURO 2008™. 8 hivatalos stadionjának gyepén!

  Csapatmenedzserek
 • Figyeld csapatmenedzsereid reakcióit a kispadon, amint bátorítják játékosaidat, vagy éppen csalódottságukat fejezik ki.

  EA SPORTS futballmotor
 • A piacvezető EA SPORTS futballmotorjának modernizált változata, fejlesztett kapius MI-vel, ütközésekkel és cselekkel, így ez a legjobban játszható EA SPORT játék, amely valaha megjelent a piacon.

  A selejtezők története
 • Játszd végig a selejtezőkampányt és lépj elő a sorsdöntő pillanatokban, hogy Európa legértékesebb trófeájához Hajtsd végre az egyéni és a csapatfeladatokat egyaránt!

  Dinamikus játékosértékelés
 • A játékosok valósídejű értékelése az aktuális teljesítmény alapján változik, hűen modellezve az idény alatti igazi teljesítményingadozásokat.

 • UEFA EURO 2008: Austria - Switzerland [PS2] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.12.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: UEFA EURO 2008: Austria - Switzerland [PS2] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok