Ultimate Marvel vs. Capcom 3

ÚJ TERMÉK
8.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203449

Capcom 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Ultimate Marvel vs. Capcom 3 [PS Vita]


Az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 handheld verziója online és helyi multiplayer játéklehetőséggel is büszkélkedhet, érintőképernyőn is irányítható, tartalmazza a NEAR technológiát. Minden megtalálható benne, ami a PlayStation 3 verzióban is. ezen kívül a PlayStation Vita verzió Spectacor módot, Replay funkciót - minek köszönhetően megoszthatod és nyomon követheted Wi - Fi - n keresztül a történéseket - is tartalmaz. kizárólag PlayStation Vita konzolra érhető el Gold Herald színes változata. Integrált lehetőségként használhatod a PS Vita konzolodat kontrollerként is a játék PlayStation 3 verziójának irányítására.

Az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 a Marvel vs. Capcom: Fate of Two Worlds epikus harcát viszi tovább, köszönhetően a Marvel és a Capcom kultikus szereplőinek, a javított harcrendszernek, a 8 új szintnek és az új játékmódoknak.

Az elismert harci játék további 12 legendát ad a Marvel vs. Capcom 3 már így is tekintélyes listájához, amivel a szereplők száma ötvenre gyarapszik. Az új szereplők között megjelenik a várva - várt Capcom szereplő, Strider, aki Firebranddel együtt indul harcba. A Marvel oldaláról végre Ghost Rider is bosszút állhat Hawkeyen.

Az új szereplőkön kívül az Ultimate Marvel vs. Capcom 4 egy sor javítással és új funkciókkal érkezik, amik a játék kiegyensúlyozottságát és az online játékmenetet erősítik. Az egyik legjelentősebb kiegészítés az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - ban a rajongók által követelt Spectator mód, ami lehetővé teszi az online mérkőzések élő nyomon követését. Az újításoknak, és a már ismert elemeknek köszönhetően a kezdők és a régi játékosok is könnyen megszeretik majd a játékot.


 • 12 új Marvel és Capcom legenda, akikkel a szereplők listája 48 - ra (DLC - vel együtt 50 - re) duzzad
 • Megjelenik többek között Strider és Firebrand a Capcom világából, illetve Ghost Rider és Hawkeye a Marvel világából
 • Az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 új kiegyensúlyozott játékmenetet kínál, ami megfelel a kezdőknek és a profiknak is
 • A rajongók kérésére bekerült a játékba a Spectator mód, ami lényegesen javít az online játékélményen
 • Ultimate Marvel vs. Capcom 3
  katalógusba hozzáadva: 2012.01.13.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Ultimate Marvel vs. Capcom 3

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok