Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2: Among Thieves

ÚJ TERMÉK
8.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 40975

Sony 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2: Among Thieves [PS3]


A csomag tartalmazza az Uncharted: Drake’s Fortune és az Uncharted 2: Amoung Thieves játékokat és letölthető bonusz tartalmat: Uncharted 3: Drake’s Deception avatar formájában illetve letölthető XMB témát.

Uncharted: Drake’s Fortune
Akció kalandjáték esőerdős környezetben, amelynek a főhőse, Nathan meg van arról győződve, hogy ő az állítólag gyermektelen Sir Francis Drake utóda.

A játék elején Nathan és a barátnője érdekes nyomot fedeznek fel, Sir Francis Drake elmerült ólomkoporsóját. Természetesen nagy meglepetésükre a test helyett egy naplót találnak a koporsóban, ami arra utal, hogy Drake nem halt meg, hanem az Amazonas környékére látogatott el egy fontos nyomozás miatt. Nathan mentőhajóját kalózok támadják meg, és csak egy barátja hidroplánjának korai érkezésének köszönhetően sikerül ép bőrrel megúszniuk a találkozást.

Az útjuk tehát az Amazonashoz vezet, a dzsungelbe, ahol a csapat egy második világháborús német tengeralattjáró roncsra bukkan. A roncsban rég halott, kivégzett katonák holttesteit tartalmazza. De mit keres egy tengeralattjáró az esőerdő közepén? Készülj fel rá, hogy a játék váratlan kérdéseket fog feltenni, és váratlan momentumokkal konfrontál majd.

Nathan sok mozdulatra képes, minden lőfegyverrel képes bánni, nem okoznak neki gondot a járművek sem, de attól sem riad vissza, ha puszta kézzel kell az ellenségére támadni.

Uncharted 2: Amoung Thieves

Nathan Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!
Az igencsak becsületre méltó múlttal rendelkező Naughty Dog meglehetősen nagy fába vágta a fejszéjét, mikor úgy döntött, hogy a Tomb Raider, az Indiana Jones illetve a Prince of Persia stílusában készít egy játékot. Mert mi is az, ami ehhez a recepthez kell? Egy karizmatikus, valamiben kiemelkedő főszereplő, akit rögtön megszeretnek a játékosok. Szép grafika, pörgő akció, rengeteg látványos mozdulat és egy olyan történet, amit soha nem felejtünk el. Az időnként berozsdásodó mégis évről évre megújuló Tomb Raider, a sokáig felfelé törő de utolsó alkalommal csúfosan megbukó Prince of Persia illetve a lecsúszott Indiana Jones kalandok már régóta szórakoztatnak minket. Mindenki valami újra vágyott, valami olyanra amit idáig még nem láthattunk. Az Uncharted első részével mindezt sikerre vitte a fejlesztőcsapat és még ennél is sokkal többel jutalmazott meg minket. Nathan Drake-nek, ennek a hihetetlenül szerethető és egyedi karakternek kalandjai fantasztikusan jóra sikeredtek. Mindenki tudta, hogy lesz folytatás, de azt még a legmerészebb álmainkban sem képzelhettük el, hogy ilyen kiváló lesz…
 • Szavak nincsenek rá, mennyire gyönyörű grafika
 • Csodálatos, filmbe illő aláfestő zene
 • Soha véget nem érő akció
 • Hihetetlenül pörgős, interaktív jelenetek
 • Élvezetes 3 játékos co-op
 • Addiktív, ötletes 10 játékos multi
 • Játékon belüli shop és medál-rendszer, rengeteg extrával
 • Drake szerethetőségi rátája az egekben
 • A PS3 tulajok büszkék lesznek magukra


 • Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2: Among Thieves
  katalógusba hozzáadva: 2011.06.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2: Among Thieves

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok