Uncharted: Legacy of Thieves Collection HU PS5

16.690 Ft
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 438402
PlayStationHU feliratok
 
Szeretél megtakarítani 2.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.290 Ft-ért

Uncharted: Legacy of Thieves Collection HU [PS5]

Készen áll, hogy megtalálja a szerencséjét?

Keresse meg a célját, és hagyja nyomát az Uncharted: Legacy of Thieves Collection térképen. Tapasztalja meg a Naughty Dog stúdió izgalmas filmtörténetét és e kultikus sorozat legnagyobb akció kasszasikereit.

Fedezze fel az elveszett történelmet a karizmatikus, de összetett tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, akik a csodálkozás érzésével járják be a világot , rendkívüli kalandokat és elfeledett pletykákat kergetve.

uncharted-banner


UNCHARTED: A Legacy of Thieves Collection a sikeres egyjátékos mód utazási kalandját tartalmazza az alábbi játékokból:


Mindkét játékot lenyűgöző részletességgel újramaszterelték a PS5 konzolhoz, továbbfejlesztett grafikával és képkockasebességgel.

UNCHARTED 4: A Thief’s End

Néhány évvel Nahtan Drake utolsó kalandja után, a kincsvadász nyugdíjas éveiben kénytelen visszatérni a tolvajok világába. Drake világkörüli útra indul, melynek célja a kalózkincsek megszerzése. Tesztelje fizikai képességeit, elszántságát valamint azt, hogy mit képes feláldozni szerettei megmentése érdekében..

  • Több mint 150 Az év játéka díjat nyert.
  • Világméretű kaland az UNCHARTED sorozat legkiterjedtebb és legrészletesebb környezetével.
  • A sima harc és mozgás egy horog segítségével még dinamikusabb és izgalmasabb akciójeleneteket hoz.

UNCHARTED: The Lost Legacy

Annak érdekében, hogy megvédje az ősi artefaktumot a háborús harcosoktól, Chloe Frazernek segítséget kell kérnie a hírhedt zsoldostól, Nadine Rosstól, és el kell utaznia vele India Nyugati Ghatjaiba, hogy megkeresse Ganesha aranyagyarát. Eddigi legnagyobb kalandjában Chloe-nak szembe kell néznie múltjával, és el kell döntenie, mit áldoz fel saját örökségéért.

  • Egzotikus keveréke a városi környezetnek, a dzsungelnek és az Indiai-félsziget délnyugati partjának ősi romjainak.
  • Díjnyertes játékmenet az UNCHARTED sorozatból frissített rendszerekkel és fejlesztésekkel, beleértve a filmes harcot, felfedezést és utazást, kihívást jelentő rejtvényeket és még sok mást.


Azok a játékosok, akik megvásárolták az UNCHARTED 4: A Thief's End, az UNCHARTED: The Lost Legacy vagy az UNCHARTED: A Thief's End és az UNCHARTED: The Lost Legacy Digital Bundle játékokat, további díjat fizethetnek az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection kollekcióra való frissítésért. A frissítés a 2022. január 28-i forgalomba hozataltól lesz elérhető.

A PS4 játék lemezes verziójának tulajdonosainak be kell helyezniük a lemezt a PS5-be, és minden alkalommal a meghajtóban kell tartaniuk, amikor letöltik vagy lejátszják a játék PS5 digitális verzióját. Azok a PS4 játéklemez tulajdonosok, akik lemezmeghajtó nélküli PS5 Digital Edition konzolt vásárolnak, nem juthatnak hozzá kedvezményes áron a PS5 verzióhoz.

Azok a PlayStation Plus-tagok, akik PlayStation Plus előfizetésük révén megszerezték az UNCHARTED 4: A Thief's End játékot, nem frissíthetnek a játék PS5 digitális verziójára.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések Uncharted: Legacy of Thieves Collection HU

Nincs vélemény a termékről.