Uncharted: The Lost Legacy

ÚJ TERMÉK
7.404 Ft
6.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Futárral a kézbesítés 4.16.2021
Termék kódja: 374500

Utolsó frissítés időpontja: 2021.4.15. 13:10
Sony15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Uncharted: The Lost Legacy [PS4]


Az Uncharted sorozat történetében most először jelenik meg önálló történet. A játékosok egyik kedvelt szereplője Chloe Frazer, akivel először az Uncharted 2: Among Thieves-ben találkozhattak szövetségre lép az ismert zsoldossal és ügyes taktikussal, Nadine Rossal, akivel az Uncharted 4: A Thief's Endben ismerkedtek meg. Együttes erővel igyekeznek megszerezni a legendás indiai ereklyét, és azt minél távolabb tartani a kegyetlen hadúrtól. A keresés során ellátogatnak az indiai hegyekbe, megtanulnak együttműködni, hogy rá tudjanak jönni az ereklye titkaira.

Chloe Frazer legelőször az Uncharted 2: Among Thieves címben míg legutoljára az Uncharted 3: Drake'S Deceptionben jelent meg. Chloe egy hírhedt ereklyevadász, aki széleskörű régészeti ismeretekkel és Nathan Draket megszégyenítő improvizációs képességekkel bír. Ezen kívül remek harcművész és kiváló sofőr is. A megoldásai nem mindig felelnek meg a morális normáknak, de vitathatatlanul hatékonyak.

Nadine Ross először az Uncharted 4: A Thief's Endben jelent meg, mint a Shoreline, a dél-afrikai félkatonai szervezet vezére, amelyet abban a részben Rafe Adler bérelt fel. A Shoreline felbomlása után, Nadine szabadúszó ügynök, zsoldos lesz. Nyugodtságáról és számító jelleméről ismert.


 • A sorozat kedvenc hősnői Chloe Frazer és Nadine Ross.
 • Szerezd meg a legendás Ganesh szobrot
 • Kutasd át ezt az exotikus területet
 • Harcolj a kegyetlen hadúrral at indiai esőerdőkben

 • Uncharted: The Lost Legacy
  katalógusba hozzáadva: 2017.07.27.

  Vélemények: Uncharted: The Lost Legacy

  Nincs vélemény a termékről.