Uncharted: The Nathan Drake Collection

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 347035

Sony 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Uncharted: The Nathan Drake Collection [PS4]

347035 A csomag tartalma: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception.
Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted: Drake's Fortune szabadalmazott technológia által lett létrehozva, mely a PlayStation 3 plattform erejét használva hihetetlenül realisztikus karaktereket és környezettel érkezik.
A játék egy realizmussal és váratlan hasonlatokkal teli világba vezet el bennünket. Nathan Drake, nem egy klasszikus pulp-kalandfilm szereplő, olyan emberiséget és szavahihetőséget képvisel, melyeket videójátékban eddig még nem látott, s mely a PlayStation3 plattform technológia fejlesztésének köszönhető.

Egy négyszáz éves nyom Sir Francis Drake kriptája után bármelyik modern kincskereső szívét megdobogtatná, hisz a legendák szerint megszerezte El Dorado kincseit. Nathan Drake is elindult egy kis csendes-óceáni szigetre, de amint megérkezett, szinte azonnal zsoldosok kezdtek el vadászni rá. Mivel kevesebben vannak, és gyengébben is felfegyverkezettek, Nathan és társai nehéz helyzetben lesznek mire a titkos kamráig elküzdik magukat. Térképek, ősi ereklyék és rejtvények vezetnek egyre beljebb a sírkamrákig. Társainknak is fontos szerepe lesz a megoldásokban és a harcokban is. A grafikai motor teljesen kihasználja a PS3 lehetőségeit, az animációs fázisok pedig teljesen folyamatosan olvasnak egymásba bármilyen mozgást is végzünk.
 • Fedezze fel a nyomokat és oldja meg a titkot a térképek és az antik artefaktumok segítségével, leljen rá az elfelejtett szigetre és annak kincseire, melyekről eddig azt gondolták, hogy nem létezett.
 • Fedezzen fel exotikus helyeket, utazzon dzsungeleken és 400 éves romokon keresztül.
 • Drake társai fontos szerepet játszanak a kaland kooperatív mechanikájában, a lövöldözésekben és a kutatásokban.
 • Használjon különféle harcművészeteket, hogy az ellenségét kibillentse az egyensúlyából.
 • A fejlesztett animációs technikák lehetővé teszik Nahtannak a gondtalan mozdulatváltást, egészen új szintre juttatva ezzel a játék valósághűségét. Nathan feltölti fegyverét, és egyúttal kitér a golyók elől, fal melletti menedéket keres, mindezt egy természetes mozdulatsorral teszi.
 • A karkterek gesztusaiknak köszönhetően valósághű érzelmek kifejezésére képesek a szabadalmazott arc animáció rendszerének köszönhetően.
 • HD megvilágítás konkurenciátlan valósághűséget és részletességet eredményez.
 • Szuper valósághű víz és hullámok, a fényvisszaverés és fénytörés csúcstechnikájával.
 • Renderelt technikák: bump mapping, parallax mapping, blend shaders, global illumination, runtime shadows, real time shadows.
Uncharted 2: Among Thieves

1292 - ben, azután, hogy Kublajchán császár udvarán 20 évet töltött el, Marco Polo 14 hajóval elhagyta Kínát több mint 600 emberével. 18 hónappal később, amikor célba ért, már csak egy hajója maradt és csupán 18 utassal partot ért. Mégha Marco Polo részletesen leírta kalandját, sosem írta, hogy mi történt az elveszett hajókkal, vagy a fedélzeten lévő kincsekkel, még a halálos ágyán sem árulta el.

Drake a gazdagság reményében elindul a flottát megkeresni. Nemsokára rájön, hogy Marco Polo jóval nagyobb titkot rejtegetett. Elindult megkeresni a Sambala misztikus királyságot (Shangri-La-ként ismeretes), hogy megszerezze a legendás Cintamani Stone követ, amely a buddha történelem szerint teljesíti a kívánságokat. ext. harddisk

Magával ragadó akció, Naughty Dog Engine 2.0 felhasználásával, amely kombinálja a kinematográfiát és a játékot, a PlayStation 3 plattform technológiájának köszönhetően. A cell processzor teljesítményének köszönhetően az animáció, fizika, hang és mozgásfelvétel lehetővé teszik Nathan Drakké válását,  és elmerülni annak különleges történetében. Uncharted 3: Drake's Deception

Nathan Drake a harmadik kalandjában elindul Tibet jeges és sziklás hegyeiből a napsütötte száraz arab sivatagba, hogy megtalálja a rég elveszett várost. A kalandja során sok régi ismerőssel találkozik, köztük Sullyval a régi jó baráttal, és természetesen dok új arccal is.
Lélegzetelállító és adrenalinban gazdag élményekre, akciókra és természeteen agyat tornáztató feladványokra is számíthatsz. Magyarul mindenre, amit az Uncharted sorozatban szeretsz és amit el is vársz attól.
A játék technikai oldalról is megújult. A készítők a rendelkezésre álló legfejlettebb, a James Cameron Avatarjában is használt technológiát használták.


 • Nathan Drakenek ezúttal több módja is van az ellenfelek legyőzésére mint eddig. Közelharc több ellenfél ellen egyszerre, kontextuális melee támadások és új lopakodási technikák
 • Kompetitív és kooperatív multiplayer új élményekkel és több funkcióval. Az Uncharted sorozat egyedüli multiplayer élményt biztosít, hiszen először a játékok történetében izgalmas filmes elemeket is megjelenít
 • Az izgalmas tempónak és a drámai akciójeleneteknek köszönhetően az Uncharted 3: Drake’s Deception teljesen elmossa a játék és a film közötti egyre halványabb határvonalat
 • Új helyek, új kihívások és lélegzetelállítóan kidolgozott környezet. Nathan Drake útján keresztül ellátogathatsz Európa nagyvárosain át a Közel – Keletre.

A The Nathan Drake Collection tartalma:
 • Az Uncharted sorozat alkalmából a PlayStation4 plattformra egészen új trófeák jelennek meg.
 • Lehetősége van a játékot bármikor megállítani, és a kamerát is vezérelni, hogy a trilógia legemlékezetesebb pillanatait megörökíthesse, és megoszthassa PlayStation 4 konzoljáról. Grafikai filtereket, kamera vezérlést és a felvételei további beállításainak lehetőségeivel élhet.
 • Az Uncharted 4: A Thief's End játék exkluzív hozzáférhetőséget biztosít a multiplayer részének béta teszteléséhez.
Uncharted: The Nathan Drake Collection
katalógusba hozzáadva: 2016.02.29.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Uncharted: The Nathan Drake Collection

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok