Unreal Tournament 3

SZINTÉN ELÉRHETŐ Unreal Tournament 3 - PS3Unreal Tournament 3 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
Használt
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4709

Midway 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
4.990 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Unreal Tournament 3 [XBOX 360]

 • A távoli jövőben járunk. A különböző kolóniákon életre-halálra szóló küzdelmeket vívnak, a jövőben ez a világ egyik legnézettebb sporteseménye. Egészen addig így működik minden, amíg fel nem tűnik a Necris faj, és totális inváziót nem indít az emberiség ellen. A te klánod az egyik első, amelyiket lemészárolják. Nincs más választásod, mint a frontvonalra menni, és szembeszállni az ellenséggel, minden tudásodat latba vetve.

 • A hihetetlenül népszerű Unreal Tournament sorozat Xbox 360-on is visszatér, kibővített tartalommal, exkluzív pályákkal és karakterekkel, tovább finomított látványvilággal. A világ elsőszámú többjátékos FPS franchise-a az Unreal Tournament, és a harmadik rész folytatja a hagyományokat. A játék az Epic Games díjnyertes Unreal Engine 3 grafikai motorját használja, ezért lélegzetelállító grafikával rendelkezik. Az Xbox 360 változat nemcsak ebben tündököl, de exkluzív tartalmakban is. Összesen 5 új pálya, két új karakter, osztott képernyős kétjátékos üzemmód, és minden olyan bővítmény helyet kapott a lemezen, amit az Epic a megjelenésig elkészített a játékhoz. Ez tehát a konzolon elérhető legteljesebb Unreal Tournament III élmény.

 • Ahogy a sorozat többi része, az Unreal Tournament III is a többjátékos csatározásokra helyezi a hangsúlyt. Rendszerkapcsolattal akár 16 konzolt is össze lehet kötni, és így ennyi játékos küzdhet egymás ellen változatos és hatalmas arénákban, többféle játékmódban. A Deathmatch és a Team Deathmatch mindenki által ismert játékmód, ahol mindenki mindenki ellen, vagy többszereplős csapatok küzdenek. Ugyancsak jólismert mód a Capture the Flag, amelyben az ellenfél zászlóját kell megszerezni, és azt a saját bázisra bevinni. Újdonság a Duel játékmód. Ebben csupán két játékos küzd egymás ellen, életre-halálra. A győztes marad, a vesztes helyére pedig új kihívó érkezik. A bajnok annyi ellenfelet győz le egymás után, amennyit csak tud. A Warfare mód egy nagyobb, csapat alapú taktikai csatára ad lehetőséget, elfoglalható pontokkal. Végül pedig választható a Vehicle Capture the Flag, amely a már ismert zászlóelfogásos játékmenetet vegyíti a járművek használatával.

 • A játékban sokféle járművet használhatsz, az emberek (Axon) és a Necris oldaláról is. Az embereknek kilenc, a Necris-nek hatféle járműve van, hasonló képességekkel. Eltérően a sorozat korábbi darabjaitól, az Unreal Tournament III-ban van egyjátékos történetes mód is, ám ez ugyanolyan szabályokkal működik, mint a többjátékos módok, csak éppen gépi ellenfelek (botok) bevetésével. Ha egy igazán gyors, látványos lövöldözős játékra vágysz, akkor ez a te játékod.

 • Unreal Tournament 3
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Unreal Tournament 3

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok