Until Dawn [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 323657
PlayStation

Until Dawn [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék nem vásárolható meg, és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:


Az Until Dawn játék minden elemet tartalmaz, melyet Ön egy közkedvelt tini horrortól elvárhat. A szcéna, amely vicces, szexi, ijesztő, szép fiatal karakterek, izolált helyszín, egy alattomos gyilkos, titkok és persze az elmaradhatatlan fordulat.

Egy éjszaka, nyolc tini, elhagyatott hegy és a barátjuk titokzatos halálának évfordulója ... Áramszünet van, nincs telefon lefedettség, és Ön igyekszik a szőke pompomlány kegyeibe férkőzni. Mi rossz történhetne?

Győzze le félelmét és a feszültséget, vegye át a nyolc rémült karakter szerepét, és induljon el ennek a tébolyodott gyilkos keresésének útjára. Döntései a  szofisztikált pillangó-effektus rendszernek köszönhetően életre és halálra változtatja a szereplők sorsát. Hollywoodi színészek remek teljesítményeinek és a PlayStation 4 konzolnak köszönhetően élednek fel, és az Ön cselekedetei a döntőek, hogy a nyolc karakter közül ki kerül ki élve az erdőből.

  • Ez az izgalmas kaland a PlayStation plattformra intuitív és hozzáférhető.
  • Játsszon 8 karakterrel és figyelje, hogy alakulnak a játék során a kapcsolatok.
  • A megfeszítő történet egy elszigetelt hegyekben lévő hétvégi házban, ahol semmi sem olyan, mint amilyennek tűnik, és ahol a nyolc barát igyekszik életben maradni. A játékosok közötti kapcsolatokat a párbeszédeknek köszönhetően Ön definiálja, ezt az éjszakát az ő szemszögükből élheti át.
  • A játék történetét híres horror regény írók, Larry Fessenden és Graham Reznick is közreműködtek.
  • A Killzone Shadowfall engin teljesítményének köszönhetően ez az interaktív horror a harmadik személy szemszögéből a valósághű grafikájának köszönhetően fogja Önt sokkolni és megrémíszteni. A DualShock 4 vezérlő mozgásérzékelő funkciójának köszönhetően megfigyeli, amennyiben karaktere a játék jelenetei alatt a bujdosás közben mozdulatlan, és rögzíti annak rémületét.
  • Útja során a történetet Ön írja, ami annyit jelent, hogy nincs két egyforma történet. A döntések, kis és nagy döntések minden egyes játékos történetét formázzák. A káosz teóriája által inspirált pillangó-effektusnak köszönhetően egy villámgyors döntés hatására komoly veszélyhelyzet alakulhat ki.
  • Lehetetlen helyzetekbe kerülhet, ahol nem létezik sem jó, sem rossz döntés. Barát, vagy ellenség, élni, vagy meghalni. Döntsön mielőbb, amíg még nem késő.
  • Hayden Panettiere, Rami Malek és egyéb hollywoodi színészek teljesítményének köszönhetően az Until Dawn hiteles teljesítményt nyújt, melyek a karakterekkel érzelmi kötődést alakít ki.
  • A karakterek a PlayStation 4 konzol segítségével kelnek életre, az Ön tettei határozzák meg, hogy a nyolc egyén közül ki jut ki élve az erdőből.



Értékelések Until Dawn [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.