Until Dawn

ÚJ TERMÉK
7.616 Ft
6.890 Ft
Bruttó ár
Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.09.29.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Futárral a kézbesítés 9.30.2021
A beraktározás dátuma tájékoztató jellegű, a beszállítótól kapott információk alapján változhat.
Termék kódja: 313245

Sony18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
4.690 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Until Dawn [PS4]

Az Until Dawn játék minden elemet tartalmaz, melyet Ön egy közkedvelt tini horrortól elvárhat. A szcéna, amely vicces, szexi, ijesztő, szép fiatal karakterek, izolált helyszín, egy alattomos gyilkos, titkok és persze az elmaradhatatlan fordulat.

Egy éjszaka, nyolc tini, elhagyatott hegy és a barátjuk titokzatos halálának évfordulója ... Áramszünet van, nincs telefon lefedettség, és Ön igyekszik a szőke pompomlány kegyeibe férkőzni. Mi rossz történhetne?

Győzze le félelmét és a feszültséget, vegye át a nyolc rémült karakter szerepét, és induljon el ennek a tébolyodott gyilkos keresésének útjára. Döntései a  szofisztikált pillangó-effektus rendszernek köszönhetően életre és halálra változtatja a szereplők sorsát. Hollywoodi színészek remek teljesítményeinek és a PlayStation 4 konzolnak köszönhetően élednek fel, és az Ön cselekedetei a döntőek, hogy a nyolc karakter közül ki kerül ki élve az erdőből.
 • Ez az izgalmas kaland a PlayStation plattformra intuitív és hozzáférhető.
 • Játsszon 8 karakterrel és figyelje, hogy alakulnak a játék során a kapcsolatok.
 • A megfeszítő történet egy elszigetelt hegyekben lévő hétvégi házban, ahol semmi sem olyan, mint amilyennek tűnik, és ahol a nyolc barát igyekszik életben maradni. A játékosok közötti kapcsolatokat a párbeszédeknek köszönhetően Ön definiálja, ezt az éjszakát az ő szemszögükből élheti át.
 • A játék történetét híres horror regény írók, Larry Fessenden és Graham Reznick is közreműködtek.
 • A Killzone Shadowfall engin teljesítményének köszönhetően ez az interaktív horror a harmadik személy szemszögéből a valósághű grafikájának köszönhetően fogja Önt sokkolni és megrémíszteni. A DualShock 4 vezérlő mozgásérzékelő funkciójának köszönhetően megfigyeli, amennyiben karaktere a játék jelenetei alatt a bujdosás közben mozdulatlan, és rögzíti annak rémületét.
 • Útja során a történetet Ön írja, ami annyit jelent, hogy nincs két egyforma történet. A döntések, kis és nagy döntések minden egyes játékos történetét formázzák. A káosz teóriája által inspirált pillangó-effektusnak köszönhetően egy villámgyors döntés hatására komoly veszélyhelyzet alakulhat ki.
 • Lehetetlen helyzetekbe kerülhet, ahol nem létezik sem jó, sem rossz döntés. Barát, vagy ellenség, élni, vagy meghalni. Döntsön mielőbb, amíg még nem késő.
 • Hayden Panettiere, Rami Malek és egyéb hollywoodi színészek teljesítményének köszönhetően az Until Dawn hiteles teljesítményt nyújt, melyek a karakterekkel érzelmi kötődést alakít ki.
 • A karakterek a PlayStation 4 konzol segítségével kelnek életre, az Ön tettei határozzák meg, hogy a nyolc egyén közül ki jut ki élve az erdőből.

Until Dawn
katalógusba hozzáadva: 2015.07.13.

Vélemények: Until Dawn

Nincs vélemény a termékről.