Valenta Pocket Malta White, 125.3 x 66.1 x 8.5 mm méretig (Samsung Galaxy S II)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 215500

LEÍRÁS: Valenta Pocket Malta White, 125.3 x 66.1 x 8.5 mm méretig (Samsung Galaxy S II) [411484]

211568 Ön egy szövetséges mesterlövész, akit a 2. világháború végén dobtak ki Berlin felett, amikor a Vörös hadsereg a város körül egyre szorosabbra húzza a hurkot. Az Ön feladata 5 tudós meggyilkolása, akik a V2 rakéták fejlesztése mögött állnak.

Azonban abban a pillanatban, amikor belevág ebbe a feladatba, megtudja, hogy az egyik tudós át akarja adni a munkája eredményét a Szövetségeseknek. Az igyekezetben megtudja, hogy az oroszok megszerezték a V2 rakétáit, és meg akarják támadni Londont, melyet Németország utolsó támadásaként akarják álcázni.
  • Kill Cam technológia - megfigyelheti, hgoy jut be a golyó az ellensége testébe. Megfigyelheti, hogy tépi szét a szívet, májat, hogy zúzza szét a csontokat és a fogakat.
  • Sniper Elite V2 jól kidolgozott mesterlövész szimulátor fejlett ballisztikával, amely a gravitációt is figyelembe veszi, a szél gyorsaságát. Mindez garantálja a legvalósághűbb lövöldözős szimulátort, amely a piacon eddig megjelent.
  • Gyakran kell döntéseket hoznia, hogy megkísérli -e az ideális lövést, amely azonban felfedi Önt, vagy a nehezebb módon folytatja a küldetését.
  • A játék a 2. világháborús Berlin autentikus helyszíneit kínálja fel Önnek, gépjárműveket, fegyvereket (pl. Springfield M1903, Gewehr 43, Mosin-Nagant 1891/30), az egyenruhák úgy  lettek tervezve, hogy megfeleljenek a valóságnak.
  • A legapróbb környezeti változásokat is figyelembe kell vennia, és elfoglalni a legjobb pozíciót, figyelmesen kifigyelni az áldozatot, és lőni, majd eltűnni, mielőtt még valaki észrevenné Önt.
Game of the Year Edition tartalma:
  • Az Assasinate the Führer DLC letölthető tartalma (singleplayer misszió, ahol a feladata Hitler likvidálása, és 2 fegyver: egy szovjet félautomata támadópuska SVT-40, klasszikus Kar98 német puska).
  • Multiplayer Expansion DLC játék letölthető tartalma (4 új multiplayer mód, 6 új térkép).
  • A Neudorf Outpost DLC játék letölthető tartalma (singleplayer missziót, nyitott tereket, 3 új fegyver tartalmaz, Type 99 puska, Blyskawica gépfegyvert, M1D Garand és Lee Enfield No 3 puskákat).
  • A Weapons Pack DLC játék letölthető tartalma (3 új fegyver, német MG44 támadófegyvert, M1 Webley revolvert tartalmaz).

Valenta Pocket Malta White, 125.3 x 66.1 x 8.5 mm méretig (Samsung Galaxy S II)
katalógusba hozzáadva: 2013.06.16.

Vélemények: Valenta Pocket Malta White, 125.3 x 66.1 x 8.5 mm méretig (Samsung Galaxy S II)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok