Vampire the Masquerade: Swansong Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Vampire the Masquerade: Swansong - PS4Vampire the Masquerade: Swansong - PS5Vampire the Masquerade: Swansong - Xbox Series X|SVampire the Masquerade: Swansong - NSW
Bruttó ár
7.890 Ft
Nettó ár: 6.213 Ft
 
Termék kódja: 432574
NACONEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Vampire the Masquerade: Swansong [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Játssz 3 vámpírként, használd ki erejüket, fogadd el vágyaikat, és nézz szembe saját démonoddal egy szívszorító történetben, amelyben az Ön választása fogja eldönteni Boston sorsát. ÜDVÖZÖLJÜK A SÖTÉT VILÁGÁN Mi lenne, ha a vámpírok valódiak lennének? Mi lenne, ha vérszomjas ragadozók élnének közöttünk, akik a vágy, az összeesküvés és az árulás végtelen játékában vesznek részt? Mi lenne, ha te lennél közöttük? A Vámpír: Tha álarc - Swansong című filmben ezen csábító szörnyekként játszol egy olyan világban, ahol a határok a valóságos és a természetfölötti között mindig elmosódnak. THRILLER HALLÁS Hazel Iversen, Labuď, csak a Boston Camarilla új hercege. A bársonyos kesztyűs vas kéz a Masquerade megerősítésére kíván szolgálni, egy vámpír törvény, amelynek célja, hogy az emberek soha ne találjanak tudomást a fajtájáról. A nőkre és a férfiakra vonatkozó legjobb tervek azonban gyakran darabokra szakadnak. Amikor elárulják az árulásról, a gyilkosságról és a hatalmi harcokról szóló pletykák, akkor az árnyékban kell dolgoznia, hogy megvédje szektáját az eszeveszett nyomozástól, miközben Boston városa káoszba süllyed. JÁTÉK 3 Eredeti vámpírért Játssz 3 vámpírként, mindegyik több mint 100 éves. Összefonódó sorsuk, a különböző nézőpontok összefonódása és egyedi képességeik használata összekapcsolja az igazság és a hamisság elválasztását. Minden szereplőnek megvan a maga vámpír szakterülete, amelyet tovább lehet fejleszteni, hogy megfeleljen az Ön által preferált játékszemléletnek. Megfélemlítést, csábítást vagy titkolózást választ? Ez a te döntésed, feltéve, hogy kordában tartod a véréhséget. JÁTÉK KÖVETKEZMÉNYEKKEL A játék egyedülálló megközelítésének köszönhetően a Swansong hangsúlyozza a következményeket. Gondosan elemezze az egyes helyzeteket, a nyomozás során hozott döntéseit, és a szereplőkkel való társadalmi interakciója tartósan befolyásolhatja hősei és Boston Camarilla sorsát.

Értékelések Vampire the Masquerade: Swansong

Nincs vélemény a termékről.