Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, kék/neonsárga

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
25.925 Ft
25.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 6.9.
Termék kódja: 402199

Utolsó frissítés időpontja: 2020.6.6. 15:15
Nintendo

LEÍRÁS: Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, kék/neonsárga [HAC-A-JAPAA]


A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.


Csomag tartalma:

 • Bal oldali Joy-Con kontroller kék kivitelben
 • Jobb oldali Joy-Con kontroller sárga kivitelben
 • Biztonsági csuklópánt
 • Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, kék/neonsárga
  katalógusba hozzáadva: 2019.09.26.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, kék/neonsárga

  Nincs vélemény a termékről.