Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, lila / neon narancssárga

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
26.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.19. vagy 1.21.
Termék kódja: 402200

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.17. 22:40
Nintendo

LEÍRÁS: Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, lila / neon narancssárga [HAC-A-JAQAA]


A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.


Csomag tartalma:

 • Bal oldali Joy-Con kontroller
 • Jobb oldali Joy-Con kontroller
 • Biztonsági csuklópánt
 • Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, lila / neon narancssárga
  katalógusba hozzáadva: 2019.09.26.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Vezérlő Nintendo Joy-Con Pair, lila / neon narancssárga

  Nincs vélemény a termékről.