LAMAX Sounder2, vezeték nélküli hangszóró

Bruttó ár
28.990 Ft
Nettó ár: 22.827 Ft
 
Termék kódja: 408936
Lamax

LAMAX Sounder2, vezeték nélküli hangszóró [LMXSO2]

Ne kössön kompromisszumot a remek hangzás és a hordozhatóság között. Élvezze a 360°-os hangzás.

Miért válasszam a LAMAX Sounder 2-t

  • Élvezze a 360°-os hangzást - Ne kössön kompromisszumot a gazdag hang és a hordozhatóság között – bízd a LAMAX Sounder2-re! Az első generáció bomba volt, az újdonság még jobb 360°-os hangzással, nagyobb hangerővel és nagy üzemidővel állítja el a lélegzetet. A zenei diktátumot 12 órán át tudja küldeni a környezetébe, és az IP67-es ellenállásnak köszönhetően az esőerdőben és a hoodban is használhatja. A Bluetooth 5.0 mindenesetre gondoskodik arról, hogy a zene zökkenőmentesen és kiváló minőségben szóljon.
  • Vezesse a zenei világot - A LAMAX Sounder2-vel mindig van választása. Akar egy jó adag basszust? Kapcsolja be a szuper basszust, és szétvibrálja a környezetet. Vagy inkább egy maximális térhatású hangzást szeretne, amely bevonzza a zenehallgatásba? Akkor próbálja ki az okos 3D hangzást! Bárhogy is dönt, a minőséget két, 30 W összteljesítményű konverter küldi a fülébe. A True Wireless Stereo funkcióval egy másik LAMAX hangszórót is csatlakoztathat, és megduplázhatja az egész partit.
  • A csatlakozás könnyű - A LAMAX Sounder2 bármit lejátszik. Csatlakozzon akár 18 méterre a Bluetooth 5.0 technológiával, és élvezze a vezeték nélküli szabadságot – megszakítások nélkül és a legjobb minőségben. De sokkal több lehetősége is van. A 3,5 mm-es jack csatlakozó szinte bárhová beszúrható. De a lejátszási listát a microSD-kártyán is tárolhatja. Maximális sokoldalúságot hagytunk még töltés közben is – a kétoldalas USB-C-vel többé nem kell a kábel csatlakoztatására koncentrálnia.
  • Két zenei mód - Egyes műfajok esetében a jelentős mélység a megfelelő. A szuper basszus móddal egyetlen gombbal felerősítheted őket. Vagy még több térhatású hangzást szeretne? Próbálja ki a 3D hangzást, és hagyja, hogy zenéje körülvegye.
  • 12 órányi lejátszás - A nagy, 4000 mAh kapacitású, minőségi akku akár 12 órás zenei maratont is biztosít. A 100%-os töltés kevesebb mint 3 órát vesz igénybe, amiről a praktikus USB-C gondoskodik.
  • True Wireless Stereo - Csatlakoztasson vezeték nélkül egy második hangszórót, és duplázza meg készüléke teljesítményét. A Sounder2 mellett a funkciót a Storm1 és a Sentinel2 modellekkel is használhatja.
  • IP67 vízállóság - Ne féljen kalandozni! Az IP67-es tanúsítványnak köszönhetően a hangszóró képes kezelni a fröccsenő vizet, havat és port.
  • Mikrofon a handsfree számára - Telefonáljon szabad kezekkel! A LAMAX Sounder2 segít konferenciahívásban vagy bárhol, ahol nem szeretné a füléhez tartani a telefont. A hangsegéd aktiválása után a parancsokat a hangszóró mikrofonján keresztül adhatja meg.

Technikai specifikáció

Hangszóró paraméterei 2 × 15 W, ? 48 mm, 115 Hz – 20 kHz
Akkumulátor Li-Ion 4000 mAh
Lejátszási idő akár 12 óra (50 %), 6 óra (80 %)
Töltési idő 3 óra
Funkciók 360° hangzás, Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, NFC, 3D Sound, Handsfree, USB-C
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Vízállóság IP67
Méretek 180 × 75 × 75 mm
Súly 600 g

Csomag tartalma:

Hangszóró
USB töltőkábel
3.5 mm audio kábel


Értékelések LAMAX Sounder2, vezeték nélküli hangszóró

Nincs vélemény a termékről.