Vietcong 2

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39764

Take 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Vietcong 2 [PC CD]


Izzadság fut az arcodon, a szíved egyre gyorsabban ver. Az egységeddel az aljnövényzetben rejtőzködsz. Távolról robbanások zaja hallatszik, fölötted bombázók húznak el. Előtted a réten 2 evakuációs helikopter szállt le. Rohantok feléjük és felszálltok rájuk.

Igen, a dzsungel kemény. Nézz, szét, célozz, lőj, feküdj, célozz, lőj. Juss át a veszélyekkel teli dzsungelen és mentsd meg a foglyokat. Pihenni nincs idő, a nyomodban a Vietcongok.

A Vietcong egy első személyből megjelenő akciójáték, ami Vietnamban játszódik 1967 – ben. Egy speciális kiképzést kapott katonai csapatot vezetsz, akik veszélyes küldetéseket hajtanak végre Vietnamban.

A csapatodban hat specialista van, akik a dzsungelharcra lettek kiképezve. A Te döntéseiden múlik az akció sikeressége és a bajtársak élete. A csapatod másik öt tagja „önellátó” el tudnak rejtőzni és alkalmazkodnak a körülményekhez.

 • A-216, 5. speciális egység - a Te csapatod: Steve R. Hawkins (parancsnok), P.J. Defort (rádiós), Crocker (felcser), C.J. Hornster (lövész), T. Bronson (műszaki) és Le Duy Nhut (felderítő)
 • 100% akció - védd magad az ellenséges támadásoktól a dzsungelben, a földön, vizen, égen
 • Szóló akciók - egymagad mindenki ellen. Kúszva vagy a földalatti alagutakon keresztül kell megközelítened az ellenség táborát, de lehet, hogy futnod kell az életedért
 • Egység - dolgozzatok csapatként, fedezzétek egymást, működjetek együtt különben a dzsungel lesz a sírotok
 • Multiplayer - lépj a háborús zónába a vietnami vagy az amerikai oldalon, játssz élő ellenfelek ellen az Interneten keresztül

 • Vietcong 2
  katalógusba hozzáadva: 2010.04.21.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Vietcong 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok