Vietcong: Purple Haze

ÚJ TERMÉK
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 41333

Take 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Vietcong: Purple Haze [XBOX]


A Vietcong: Purple Haze kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Vietcong: Purple Haze tartalmazza a Vietcong alapjáték és a Vietcong: First Alpha datadisc összes multiplayer küldetését.

  Hatolj mélyebbre a gazdag, sűrű, buja, de halálos vietnami dzsungelben, és harcolj a Vietcong partizánok és az északi vietnami hadsereg ellen, ami igyekszik bejutni Kambodzsába. Fedezd fel és kerüld el a halálos csapdákat, úrizd egész éjjel a Nui Pek tábort és verd vissza a vietkongok hajnali támadásait.

  Gyűjts információkat a titkos fegyvergyárakról, amik az ősi kolostorokban vannak elrejtve és menekítsd ki a lelőtt amerikai gépek pilótait!
 • 7 új singleplayer küldetés
 • 8 új online multiplayer térkép – akár 64 játékos is játszhat egyszerre LAN – on vagy Interneten
 • Új fegyverek – erősíts bajonettet a puskádra
 • Kampány szerkesztő – pályák, módok és küldetések készítése

 • Vietcong: Purple Haze
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Vietcong: Purple Haze

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok