Virtua Fighter 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Virtua Fighter 5 - PS3
Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 13101
SEGAEN szinkron

Virtua Fighter 5 [XBOX 360]

Az 1990-es évek elején a SEGA AM2 csapata rakta le a 3D-s, térbeli verekedős játékok alapjait. Az első ilyen játék a Virtua Fighter volt, amelynek Xbox 360-ra már az ötödik, minden eddiginél szebb és jobb epizódja jelent meg. A sorozat ismertetőjele a pusztakezes harc, az élethű mozgások, a valódi harcművészetek tökéletes bemutatása, és egy olyan kiforrott játékmenet, amelyet könnyű elsajátítani, de nagyon nehéz a mesterévé válni.

A játékban összesen 18 karakter van, egy kivételével mindegyik választható és játszható. Minden olyan játékmód benne van, amit ebben a stílusban el lehet várni. A játéktermi gyökerekkel rendelkező program Arcade módja önmagáért beszél. Nyolc ellenfelet kell legyőzni egymás után, az utolsó a széria tradícionális főellensége, a folyékony fémből álló Dural. Van lehetőség gyakorlásra is, ez a mód tökéletesen testre szabható, beállítható az ellenfél viselkedése, hogy a kiválasztott karakter mozgásait minél jobban be lehessen tanulni. Nemcsak egyedül, hanem ketten is játszható a Virtua Fighter 5. Ketten egymás ellen pedig még szórakoztatóbb, izgalmasabb a játék.

A Quest mód egy igazi különlegesség, mely a játék igazi sava-borsa. Ez tulajdonképpen egy karrier mód, de abszolút a játéktermi világ köré építve. Első dolgunk a karakterünk kiválasztása lesz, akivel aztán NAGYON sok időt fogunk együtt tölteni. Az árkád világ legaljáról indulva ugyanis az a cél, hogy ellenfelek ezreit elverve a képzeletbeli ranglétra tetejére jussunk. Az ellenfeleket különböző SEGA játéktermekben találjuk. Minden játékteremben más és más képességű játékosok várnak-játszanak - az egyikben csak a kezdők, a másikban vegyesen, de inkább a jobbak, míg megint egy másikban kizárólag a krémek krémje játszik, és így tovább. Ahhoz, hogy a rangokban előre lépj, egyre komolyabb ellenfelekkel kell megmérkőzni.

A rangok a következőképp alakulnak: 10th kyu-tól indulunk, és innen megyünk fel 1st kyu-ig, majd következik a 1st dan, vagyis az első dan. Itt már komolyodik a helyzet, és újabb kilenc szintlépés vár ránk, hogy eljussunk a tizedik danig, ezen felül pedig már csak nevesített rangok vannak (például Warrior, Hunter, Conqueror, stb.). Bizonyos győzelmekért pénzt kapsz, a pénzből pedig rengeteg ruhát és kiegészítőt vásárolhatsz választott főhősödre. Megváltoztatható a frizura, a haj- és a szemszín, nőknél a smink, de bizonyos fokig még a bőrszín is, ruhákből pedig többtucat vásárolható felülre, alulra, nem beszélve a kiegészítőkről, szemüvegekről, díszekről, övekről, cipőkről...

A Virtua Fighter 5 egy rendkívül összetett, kiforrott, tökéletesre csiszolt verekedős játék. Nemcsak a stílus kedvelőinek, de mindenkinek ajánlott, aki kíváncsi egy ízig-vérig játéktermi eredetű, hangulatos programra.

Értékelések Virtua Fighter 5

Nincs vélemény a termékről.