Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektromos roller, fekete

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
146.290 Ft
Nettó ár: 115.189 Ft
 
Termék kódja: 419729
Street

Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektromos roller, fekete [1501010]

A Voltaik elektromos roller gazdaságosan elviszi munkába, iskolába, városba vagy kirándulásra. Mindkét 8,5" -os tömlő nélküli kerék mindig elviszi Önt a rendeltetési helyére defekt kockázata nélkül. A hátsó kerék dupla felfüggesztéssel is fel van szerelve, a roller pedig a kisebb egyenetlenségek ellenére is kényelmesen szállít. A zseniális összecsukható mechanizmusnak köszönhetően 2 másodperc alatt össze- vagy kihajtható, összecsukott 110 cm-es vázhosszúsága és mindössze 14 kg súlya révén pedig könnyen szállítható autóval, vonattal, tömegközlekedéssel vagy tárolható otthon vagy a garázsban.

A roller a legújabb EN 17128 EU-szabvány szerint tanúsított, és megfelel az összes jelenlegi követelménynek és a 2022.01.01-től hatályba lépő követelménynek az utakon való közlekedésre vonatkozóan.





A beépített LCD kijelzőn nyomon követheti a rollerral kapcsolatos alapvető információkat, mint például az aktuális sebesség, az akkumulátor állapota, a Bluetooth-kapcsolat jelzése a mobiltelefonnal, a vezetési mód, amelyben a roller található, és a világítás jelzése. A kijelző tetején található gombbal 2 vezetési mód között válthat a maximális sebesség korlátozásához és a világítás bekapcsolásához.


Miután a rollert a VOLTAIK mobilalkalmazáson keresztül csatlakoztatta a mobiltelefonhoz, nyomon követhetők a rollerral kapcsolatos információk, például: teljes megtett távolság, aktuális megtett távolság, maximális sebesség beállítása vezetési módokban, sebesség beállítása, amelynél a tempomat bekapcsol. A robogó a nem kívánt manipuláció ellen is lezárható, beleértve a saját PIN -kód megadását is.

A roller az IP65 szabvány szerint víz- és porálló, és esőben is használható.



A 10 Ah-s Li-Ion akkumulátort egy hordozható töltővel a 220 V -os aljzatból körülbelül 8 óra alatt töltheti teljes kapacitásra. A rollerrral egyetlen feltöltéssel akár 30 km-t is megtehet – így nem kell minden alkalommal újratölteni rövidebb utakon. A teljes távolság függ a felhasználó súlyától, a tereptől, vezetési stílusától, külső hőmérséklettől, stb. Vészhelyzet esetén kikapcsolt motorral is lehet használni a járművet.


A roller intelligens teljesítménycsökkentési funkcióval van felszerelve a teljes lemerülés előtt. Ebben a tartalék üzemmódban fokozatosan csökkenti a sebességet, és így tájékoztatja a felhasználót, hogy fel kell tölteni. De egy ponton nem hagyja teljesen áram nélkül az akkumulátort.

A roller repülőgép-alumínium és magnézium ötvözetből készült váza akár 120 kg -os terhelést is elbír. Így megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. Biztonsági okokból a roller használata 14 éves kortól ajánlott.



A nagy teljesítményű elülső LED lámpa a 25 km/h sebesség mellett is megfelelően megvilágítja a roller előtti teret. A beépített fényvisszaverőkkel ellátott hátsó lámpával, a fehér első és a narancssárga oldalsó fényvisszaverőkkel együtt még sötétben is biztonságosan vezethet. A kettős fékkel megbízhatóan megállíthatja a rollert. A hátsó tárcsafékkel történő fékezés során az első elektronikus fék is automatikusan működésbe lép, ami növeli a fékezés hatékonyságát és csökkenti a fékbetét kopását. Ezenkívül a hátsó féklámpa villog a fékkar lenyomásakor.

Technikai specifikáció

Alapvető
Motor teljesítménye:350 W
Akkumulátor kapacitása:10 Ah / 36 V
Max. sebesség:25 km / h
Hatótv 1 feltöltéssel:akár 30 km
Töltési sebesség:8 óra
Max. teherbírás:120 kg
Súly:14 kg
Gumi mérete:8,5 "
Gumi típusa:2x tömlő nélküli gumiabroncs defekt veszélye nélkül
Felfüggesztés:hátsó
Fék:kettős - hátsó tárcsafék az első elektronikussal együtt
Egyéb
Multifunkciós vízálló kijelző:igen
Elülső / hátsó LED lámpa központi akkuról táplálva:igen
Bluetooth mobilapplikáció VOLTAIK:igen
2 sebességmód:igen
Ajánlott életkor:14+
Felhasználó magassága:155 - 195 cm
Kormány magassága:115 cm
Kormány szélessége:45 cm
Állófelület szélessége:14,5 cm
Állófelület hossza:59 cm
Állófelület magassága - felső:16 cm
Szétnyitott roller méretei:110/45/115 cm
Összecsukott roller méretei:45/50/110 cm
Gyors összecsukó mechanizmus:igen
Állvány:igen
Sárvédők:igen
Váz anyaga:alumínium és magnézium ötvözete
Akku típusa:Li-Ion
Üzemi feszültség:36 V
Motor típusa:kefe nélküli egyirányú
Töltő része a csomagnak:igen

Csomag tartalma:

  • Roller
  • Töltő


Értékelések Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektromos roller, fekete

Nincs vélemény a termékről.