The Walking Dead (The Telltale Definitive Series) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 402963
Skybound

The Walking Dead (The Telltale Definitive Series) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A karakterünk Clementine, egy kis lány, akinek eddig sikerült túlélnie, és elérkezett útjának utolsó fejezetéhez. Az utakon töltött hosszú évek alatt, ahol az élők és holtak által okozott veszélyeknek volt kitéve, végre lehetősége nyílik hazatérni. Clementine-nek ki kell érdemelnie a tiszteletet, miközben még mindig gondoskodik AJ-ről is, az árva fiúról. Ebben a lélegzetelállító, érzelmekkel teli befejező epizódban meghatározzuk kapcsolatainkat, harcolunk a holtakkal, és meghatározzuk, hogy hogyan végződik Clementine története.

  • Érzelmekkel teli történet. Kövesse Clementine történetét egészen a végéig.
  • Nagyobb irányíthatóság, több feszültség. Új, váll fölötti kamera rendszer, nagyobb szabadság a környezet felfedezése terén, és harcjelenetek, amelyek remekül éreztetik a félelmet a holtaktól.
  • Kitűnő, új grafikai látványstílus, amely elnyerte az Eisner Award díjat. The Telltale Definitive Series tartalmazza mind a 4 szériát és sok bónuszt.


  • Értékelések The Walking Dead (The Telltale Definitive Series) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.