Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 861
THQCZ feliratok

Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution [PC DVD]



A második önállóan is futtatható datadisc a kiváló RTS – hez a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 világából, ami a Dawn of War 2: Chaos Rising történései után játszódik. Most először választhatsz a karakterednek fajt singleplayer módban. Készülj fel az epikus történetre, ami sok titokra magyarázatot ad a Dawn of War világából.

A Chaos Rising történésie után már eltelt egy évtized, de a szektorban még mindig forró a helyzet. Annak ellenére, hogy Ulkair, a sötét démon és a Fekete légiója már legyőzött, az Aurelia szubszektor bolygói még mindig nem képesek megszabadulni a háborúktól és a vérontástól. Gabriel Angelos kapitány Blood Ravensből eretnekséget fedezett fel a hierarchia legmagasabb szintjén, és ezért jutalmul Azariah Kyras mester árulónak kiáltotta ki őt. Gabriel elhatározta, hogy több bajtársa vérét nem hajlandó áldozni és elrejtőzött. A rejtekhelyén szövetségeseket toboroz maga mellé, akikkel együtt majd szembe fog szállni a Chaossal.

A szektor felett még mindig földönkívüli veszély leselkedik. Az imperiális gárda még mindig az elvadult korábbi tyranid invázió maradékaival küzd, miközben az orkok a szélső zónákat veszélyeztetik. Az eldark időről időre kiugranak az árnyékból, és félelemkeltő hadjáratokra indulnak.

Az imperium az utolsókat rúgja. A bátor igyekezet a hatalom visszaszerzésére egész regimentek odavezénylését vonja maga után, hogy a helyi bolygók felett újra megszerezhesse az imperiális gárda a felügyeletet. Az egységek nagy része már bevetésre került a Tajfun Primarison – a világban, amelynek dzsungelei már nem egy földönkívülinek nyújtottak menedéket. A harc azonban lassan halad előre. Az imperium a szektor és a lakosság számára ezúttal végleges megoldást készített elő: minden világ elpusztításra ítéltetett az Exterminát lángja által, ami minden életformát végérvényesen elpusztít.

  • A hat frakció bármelyikével végigjátszható kampány
  • Pusztítsd el az ellenségeid online vagy helyi hálózaton
  • Fejleszd a hőseidet, és tégy elérhetővé új egységeket



    A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


  • Értékelések Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution

    Nincs vélemény a termékről.