Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39480

THQ 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm [PC DVD]


A Soulstorm kiegészítő is a WarHammer 40,000 már ismert világába játszódik. Sötét, futurisztikus, fantasy környezetben, ahol állandó harcok folynak a katonák és az ellenség hordái között. A harcba már játékosok milliói bekapcsolódtak a világ minden tájáról.

A harmadik datadisc a sci - fi RTS játékhoz a Soulstorm címet kapta. Elsősorban a harcokba frissen bekapcsolódott Kauvara naprendszer egyik bolygón zajló eseményekkel foglalkozik. A naprendszer 31 területből áll, tovább osztva négy bolygóra és három holdra. A játék bevezetésében a galaxis szélén egy vihar tombol, ami képes elszakítani a világúr egy részét a többitől, így akadályozva meg a fénysebesség feletti utazást, de éppen ez az a jelenség, ami idevonzotta mind a kilenc fajt.

A WarHammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm önálló cím, ami két teljesen új sereget is bemutat, beleértve a gonosz Eldarokat is, így nem lesz gond kiválasztani melyik fajt is szeretnéd képviselni a kilenc rendelkezésedre álló közül. A már eddig megismert egységek mellett most először találkozhatsz légi egységekkel is. Új multiplayer jelvények és online harcok adnak új értelmet a játéknak.


Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm
katalógusba hozzáadva: 2010.02.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok